Господарите трябва да са доволни!

0
Какво се върти в болното съзнание на Баце
Какво се върти в болното съзнание на Баце Снимка: Sofia Photo Agency / Юлиана Николова

Днес Москва изгони наш дипломат. На дипломатически език - повика българският посланик в Руската федерация и му връчи нота, с която обявява български дипломат за персона нон грата. Заради принципът на реципрочност в дипломацията. Ние изгонихме един техен, те гонят един наш.

Много вероятно Борисов ще бъде доволен и незабавно ще се отчете на САЩ, че сме си влошили още повече отношенията с Русия. Защото, няма какво да се заблуждаваме, това е целта на стратегическите ни отвъдокеански партньори. Сега вече трябва да са доволни.

Вчера пък Владимир Путин сряза Борисов, че много бавно се строи "Турски поток". Вместо да обърне адекватно внимание, Борисов по стар негов навик повика Путин да инспектира как се строяло по пет километра на ден. Както каза един човек във фейсбук: Ако такава е скоростта, то този поток да е подминал Виена вече.

Явно в болното си съзнание, Баце си представя как води Путин с джипката, докато вярна сътрудничка предава на живо, как го прегръща и целува и му показва строителството на тръбите, докато събраното целокупно селячество ръкопляска и вика "Браво, Борисов! Браво, Бойко!". След което Путин прави пресконференция и казва, че Борисов е № 1, най-добрият от най-добрите, тържествено го целува по главата и се прибира в Москва!

Борисов, нещата не стават така. Не може хем да бягаш със зайците, хем да гониш с кучетата. И да ти напомня, че за разлика от Тръмп, Путин е на едно малко море разстояние, в Крим има ракетни установки, а руснаците, за разлика от американците, знаят къде е България и двата народа се наричаме славянски братя.

Няма да мине това, в което ни въвличаш! И Хитлер не успя! Чака те доста незавидна съдба. И с какво самочувствие тръгваш срещу Русия. Вярно, в болното си съзнание се виждаш като Наполеон, но българският народ не може да го излъжеш.

Бог да пази славянските народи от безумието на света!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Учителката:
- Иванчо, можеш ли да ми кажеш един нос на Черно море?
- Еми не.
- Браво! Шестица!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари