Горяха селскостопански постройки в Русе и Белцов

0
През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 4 сигнала
През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 4 сигнала Снимка: iStock

През изминалото денонощие екипите на пожарната са реагирали на 4 сигнала

Сутринта са извършили акция по спасяване на жената, паднала в изкоп от ремонтни дейности на булевард "Христо Ботев" в Русе (случаят, за който информирахме вчера).

В 12:14 часа два екипа на Първа РСПБЗН са изпратени на сигнал за горяща стопанска постройка на адрес в квартал "Средна кула", където е установен пожар в ламаринена барака, в която е имало съхранявани гуми, техника и други вещи. При инцидента не е имало пострадали хора. Горенето е ликвидирано на площ около 6 м2. Най-вероятна причина е била приготвяне на зимнина в близост до постройката.

Между 16:06 и 18:40 ч. два екипа на районната служба в град Бяла са изпратени да гасят пожар в стопанска постройка на адрес в село Белцов. Горенето е ликвидирано на площ от около 50 м2. Причината за инцидента най-вероятно е запалване на растителни отпадъци, оставени без надзор в съседен двор.

За времето от 17:05 до 17:35 ч. екип на Първа РСПБЗН е посетил адрес на улица "Михаил Хаджикостов“ в Русе, за да потуши запалване в метален контейнер.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари