Горя кораб за скраб край Драгажния флот

0
Пожарът е ликвидиран на площ от 100 кв. м. /Снимката е илюстративна/
Пожарът е ликвидиран на площ от 100 кв. м. /Снимката е илюстративна/

7 излизания са имали огнеборците за изминалото денонощие.

За времето от 12:29 до 13:57 часа екип на РСПБЗН-Бяла е изпратен по сигнал за пожар в покривна конструкция на къща в с. Бистренци, възникнал заради небрежно боравене с открит огън. При инцидента няма пострадали, но са нанесени щети на около 5 кв.м. от покривната конструкция.

В 13:32 часа е постъпило обаждане за пожар в сухи треви и храсти на изхода от гр. Ветово в посока с. Смирненски. За гасене там е изпратен екип на районната служба във Ветово. До 14:23 часа пожарът е ликвидиран без пострадали и щети на площ от около 1000 кв.м.

Следобед в 15:50 часа е постъпил сигнал за пожар в кораб, рязан за скрап на лимана на ДДФ в гр. Русе /бул.Тутракан/. За гасене са изпратени служители от Втора РСПБЗН-Русе с два автомобила. Произшествието е ликвидирано на площ около 100 кв.м. Не са пострадали хора.

По-късно от 17:29 до 20:30 часа екип на РСПБЗН - Две могили е гасил пожар в сухи треви и храсти в землището на с. Чилнов, на площ от около 4000 кв. м.

Тази нощ екипи от Първа РСПБЗН са пращани по два сигнала за пожари в местността “Караач“ край Русе.  Единият е бил за запалване в барака и дървен навес, а другият за пожар в отпадъци. Произшествието в бараката е потушено на площ от около 45 кв.м., като огънят е нанесъл щети на покривна конструкция  и  домашно  имущество, а вторият пожар е загасен без щети.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари