Google отваря магазин в Ню Йорк, ще предлага устройства на компанията

0
В магазина ще се извършват и ремонти като смяна на дисплей, както и софтуерна поддръжка - инсталиране на приложения, ъпдейти и решаване на различни проблеми
В магазина ще се извършват и ремонти като смяна на дисплей, както и софтуерна поддръжка - инсталиране на приложения, ъпдейти и решаване на различни проблеми Видео: NOVA

Името на Google се свързва с интернет и онлайн услуги, но въпреки това компанията не пренебрегва и реалния свят. Тя обяви, че това лято ще отвори своя първи традиционен, физически магазин.

Той ще бъде в Ню Йорк, като в него ще се предлагат устройствата на компанията, както и ще има възможност да се пробват много от дигиталните ѝ услуги, предава NOVA. Компанията казва, че в магазина ще има голяма селекция от устройствата, които има и те ще могат да се тестват, а служителите ще помагат на потребителите в опознаването на джаджите и в решаването на проблеми. В магазина ще се извършват и ремонти като смяна на дисплей, както и софтуерна поддръжка - инсталиране на приложения, ъпдейти и решаване на различни проблеми.

Ще се организират и обучения и събития, на които потребителите ще получават персонално внимание за устройствата си. Google казва, че е избрала Ню Йорк, защото магазинът ще е част от централата на компанията в града. Google има над 11 000 служители в Ню Йорк, а според ръководството наличието на физически магазин ще е важна стъпка от развитието на компанията и нейните устройства.

Магазинът ще се използва и за експерименти с търговските площи и създаването на нови преживявания за клиентите. За сега компанията не коментира дали планира отварянето на още магазини. Веднага с появата на новината за първия магазин тръгнаха и спекулации, че ако резултатите са добри, е възможно да бъдат отворени още локации в други градове. Google отбелязва единствено, че много клиенти искат да пробват продуктите и услугите преди да ги купят. Наличието на магазин отговаря на това желание.

Компанията казва, че ще се спазват всички противоепидемични мерки и те ще се адаптират според ситуацията и актуалните изисквания на здравните власти. Първият магазин ще приема клиенти още това лято.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари