„Голямото преследване“ е вече в България

0
Ники Кънчев дава нов стандарт в реализирането на телевизионни игри у нас
Ники Кънчев дава нов стандарт в реализирането на телевизионни игри у нас

Ники Кънчев дава нов стандарт в реализирането на телевизионни игри у нас

Световноизвестният формат The Chase – брилянтно замислена телевизионна игра от най-ново поколение, e вече в България. Емблематичният водещ Ники Кънчев ще предизвика българските зрители да се включат в българската ѝ версия – „Голямото преследване“. От есента всяка делнична вечер от 18:00 часа знанието ще бъде издигнато в култ, а Ники Кънчев ще запознае аудиторията с най-големите умове у нас.

Медийният лидер в налагането на най-хитовите международни формати в България прави следваща стъпка в реализирането на телевизионни игри. С „Голямото преследване“ Ники Кънчев предоставя уникална възможност на всички жадни за знание хора.

„Моята лична мисия е да покажа значимите умове сред нас да и да отлича знанието като ценност. Мисля, че в днешно време то е обезценено. А именно мисленето и любопитството движат света напред. Голямата ми мечта е най-накрая умните да спечелят по честен път. В тази игра ще има много препятствия, но и много победи“ – казва водещият на формата.

В голямото си завръщане Ники Кънчев няма да бъде сам. Той ще застане пред зрителите с елитен отбор от най-знаещите хора в България, които ще нарича „преследвачите“. Участниците в играта ще трябва да се изправят срещу четирима професионални „преследвачи“ и да отговорят на въпроси, чиито брой може да достигне до 210 само в едно предаване. Сумата, която може да бъде спечелена, е неограничена и зависи единствено и само от знанията на играчите и тяхната смелост да поемат рискове.

„Няма ограничения за парите, които се печелят – може да са 100 000, 200 000. Сделката се сключва на място пред екрана. Но е възможно и „преследвачът“ да „хване“ участниците и те да изгубят спечеленото“ – сподели Ники Кънчев в предаването „На фокус с Лора Крумова“. В допълнение той уточнява, че по-ценната награда е всичко, което обществото може да научи.

Форматът „Голямото преследване“, спечелил наградата на Британската телевизионна академия, е истински празник на знанието. В него могат да се включат всички, които имат куража да се изправят срещу най-острите умове на България. „Голямото преследване“ дава шанс не само на тези, които вече са участвали в други игри за знание, но и на готовите за своя бляскав дебют. Единственото условие е да са навършили 18 години.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари