Голямо задръстване край Дунав мост

10
Тирове блокираха пътя Русе - Мартен
Тирове блокираха пътя Русе - Мартен

Тирове блокираха пътя Русе - Мартен

33-годишен преход, 78 години Северна България се откъсва и изостава от Южна България.

Всички камиони се изсипват в Русе, спят си по пътя, правят задръствания без да им пука, а жертвите на този участък станаха нещо нормално.

30 минути стоим без да мръднем, защото един турчин, румънец и украинец не им пука и просто си стоят на лентата.

Русе има нужда от спешно построяване на магистрала, има нужда от повече буферни паркинги и от много по-сериозно полицейско присъствие. Да не забравяме и втори Дунав мост и облекчен, изнесен режим на проверка на документи на камионите преди границата.

Русе е град с история и заслужава равно развитие с останалата част на България! Край на нелепите жертви!

Давид Александров

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    23
    Русенец
    Евалла на момчето, направило клипа. Наглостта на тези, предизвикващи задръстванията е безгранична. В Европа подобна наглост няма да остане ненаказана, при това толкова солено, че да не посмеят и да си помислят втори път да изпреварват, ако не са се уверили, че има достатъчно място да се престроят. Поредното доказателство, че ние не сме в Европа, независимо какво пише на хартия.
  • 4
    22
    Русенец
    До 14; Какво ти пречи да развиваш ЖП транспорт, пък било то и ako си извън Европа и Шенген? Япония е с най-развитата ЖП система, наред с Хонг-Конг. Дори Северна Кореа е четвърта в света, по развитие на ЖП транспорта. Сингапур и Тайван също са в челната десятка. САЩ са на 11-то място, а Русия на 16-то. България е на 62-ро място, редом до Бангладеш. По-назад сме дори от държави като Казахстан, Танзания, Мексико, Намиби, Монголия, Виетнам, Пакистан и Кения. Срам и позор! Ама, какво пък, нали едни чичковци дебелеят от търговия с петрол и магистрални кърпежи.
  • 4
    21
    Русенец
    До 9: Точно край Дунав мост има цели четири ТИР-паркинга. За останалото си напълно прав.
  • 5
    20
    Русенец
    До 3: Глобяването ще реши проблемът с нарушенията, но има едни чичковци с костюми, които не смеят да посегнат на алъш-вериша, от който се хранят. Защото трафикът на камиони може и да е неудобство за нас, но е златна кокошка за управниците. А и трябва да се търси отговорност от онези, които позволиха главен път да се превърне в ТИР-паркинг. Има достатъчно изградени ТИР-паркинги, ама са платени, нали? Що да не паркират по пътя, да правят задръствания, да създават опасност за движението, като са в разграден двор, където никой не ги закача и си правят, каквото си искат? Всяко нарушение е резултат от безхаберието на някой, по върховете на йерархията.
  • 1
    19
    Русенец
    Русенци ще търпим, за да иам още приходи за София.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари