Глория и свекървата на Симона Загорова се редуват в грижите за бебето

18
Примата на българския попфолк помага активно в първите дни на малката Галина
Примата на българския попфолк помага активно в първите дни на малката Галина Снимка: Булфото, архив

На грижовни баби разчита Симона Загорова. Щерката на Глория стана майка в края на февруари

 Първите дни след изписването на бебето, примата на българския попфолк е помагала с повиването на внучката, кръстена на нея – Галина. След това в смяната на памперси се е включила другата баба, която е майка на гордия татко – курсанта от Академията на МВР Даниел Милушев. Това разкриват пред bgdnes.bg близки на младите родители.

За увеличаването на семейството Симона потвърди навръх коледните празници, макар че не успя да опази тайната за наедрялото си коремче и отпреди това. Докато с приятеля й чакат най-голямата радост, ги спохожда беда. Дни след като пее в пловдивски хотел, Глория съобщава, че е с коронавирус.

Оказва се, че коварната зараза не е подминала най-близките й. Заразяват се майка й, бременната Симона и половинката й Дани. Всички треперят за бебето, а бъдещата майка е настанена в болница.
След като се възстановяват, Симона и семейството й тръпнат в очакване за новия член на семейството.

Дъщерята на Глория се надява да роди естествено, но два дни след термина лекарите чуват, че тоновете на бебето са лоши, и решават да пристъпят към секцио. Малката Галина се ражда на 25 февруари. Висока е 50 см и тежи 3130 г, съобщават щастливите родители. От снимки се вижда, че бебето има дълга коса.

Още в родилното Симона е затрупана с огромни букети и поздравления. „Вече знам какъв е смисълът на живота и как изглежда истинската любов“, казва сияещата от щастие млада майка. Тя и половинката й решават да са самостоятелни и да отглеждат малката Галина в собствен дом. Затова по-рано Симона се изнася от къщата на майка си в столичния кв. „Павлово“.

В навечерието на Деня на майката Симона посвети на дъщеря си песента на именитата й баба „Радост-тревога“, която 21 години по-рано е написана за нейната поява.

Желаем им да са живи и здрави!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари