Гледайте си децата, за да не ги гледате голи по телевизията!

3
Сериозно, това дете няма ли родители?!
Сериозно, това дете няма ли родители?!

Някой да каже на Гери-Никол да спре да си клати непълнолетния задник!

Сериозно, това дете няма ли родители?! И що за родители приемат за нормално 17-годишната им дъщеричка да се държи като опитна проститутка пред цяла една държава, пише Каролина Касабова/Lentata.com

Иначе казано - българската музика официално загина. От години родните псевдомузиканти копаеха гроба й, но вчера варненското  девойче Гери-Никол хлопна капака на ковчега с голия си г*з.

Почивай в мир, Музико!

Новата „песен“ на лолитката Гери предизвиква шок. И този път дори не става дума за текста на музикалното произведение… все пак е дело на Криско. Най-втрещяващо е фриволното поведение на малката пораснала дива, която се опитва да подражава всячески на каките и лелите от САЩ – полугола, силно гримирана, с кифленски чупки и стойки, тя усърдно кълчи младото си дупе, сякаш от това зависи не само бъдещето, но и живота й.
И макар порното с непълнолетни да е забранено, пошлият клип направи рекорд – превърна се в най-гледаната премиера на песен в историята на българската музика. Безапелационна трагедия. Леко успокоение предизвиква единствено фактът, че дислайковете са повече от лайковете.  Но… едва ли бащата на Гери ще свикне лесно с мисълта, че разнообразна непредставителна извадка може/ще се самозадоволява доволно, гледайки  новия хит на дъщеря му.

И все пак - детето е само продукт. То няма вина, че е младо, неопитно и амбициозно.
Явно мама го е научила – трябва да е готово на всичко, за да е известно…
И да - Гери-Никол не осъзнава мащабите на творчеството си - тя доубива българската музика.
Но най-притеснително е, че родителите на това дете стимулират публичната му деградация и по всяка вероятност печелят пари от упадъка на собствената си дъщеря. Вина имат и ТВ формати като „Х Фактор“, които откриват талантливи млади хора, но вместо да подпомогнат развитието им, те ги тласкат по пътя на посредствената мейнстрийм музика, която се популяризира, продавайки плът, туъркинг* и прочее „модерни“ комерсиални похвати.
 

И колкото по-голи, млади и предизвикателни са новите звезди, толкова по-добри звезди стават. Творчеството се превръща в пошъл бизнес.  Елементарно доказателство - в настоящото жури на „Х фактор“ има само един музикант… и то залязъл. Никой вече не търси певци, които да възкресят българската популярна музика. Всички намират само такива, които да я заровят окончателно.

А само преди 10-15 години тя имаше шанс да „изплува“ зад пределите на България – с  изпълнители като Антибиотика, Ирина Флорин, Дони и Момчил, D2 (в стария състав), Руши Видинлиев, Тони, Каризма…. и много други създаваха произведения на изкуството. И по-важното - никой от тях не развяваше публично интимните си части, за да привлече внимание и да събере фенска маса. Песните им се слушат и до днес, но самите изпълнители се изгубиха. Не защото са се изчерпали, а защото не могат да се впишат в съвременната представа за българска музика.
В тая т.нар. „музика“ вече няма нищо българско – само непълнолетни пикли с впити прашки, развяващи задници, все едно са закърмени в гетото на Бруклин.

Въпреки всичко мъничка надежда има, защото България сякаш все още не е напълно готова за „явлението Гери-Никол“.  Тя със сигурност е идол за част от подрастващите, но е и сбъднат кошмар за много  от родителите. Победата между генерациите все още е непредвидима.
Дано музиката победи.

Източник: Lentata.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари