Гешев отвя Барни Ръбъла за титлата "Потрес на правото"

9
Онзи, който преобръщаше файловете, може само да му диша прахта! Имаме нов лауреат! Честито на държавата
Онзи, който преобръщаше файловете, може само да му диша прахта! Имаме нов лауреат! Честито на държавата Снимка: БГНЕС

НОВИНИТЕ ДНЕС, 29.01.2020 ГОДИНА

ОРГАНИЗИРАНИ ПРЕСТЪПНИ ГРУПИ.

Явно януари е месец на организираната престъпност. От една страна, Избраният Гешев/акълът и образованието не ми позволяват да го нарека главен прокурор/, обвини Васил Божков – Черепа, за ръководител на организирана престъпна група, повдигна седем обвинения и го обяви за международно издирване. От сутринта полиция претърсва офисите на „Нове Холдинг”. Самият Божков спокойно коментираше по телевизията, че си има работа в чужбина и няма от какво да се притеснява.Явно е успял да се измъкне за разлика от другите олигарси, които бяха прибрани. Не го жаля. И той и Бойко Борисов са останки от едни мутренски времена, които е крайно време да приключат, а виновните да си понесат отговорността. Също днес една партия – ЕНП на Мария Капон, внесе сигнал в Специализираната прокуратура, че Избраният Гешев ръководи организирана престъпна група. Държава, в която абсурдите са въздигнати в правило.

ПРОТЕСТИ ВЪН ОТ ПАРЛАМЕНТА

Днес протестира бизнеса. Срещу Наредба Н-18. Заедно с партия „Възраждане”. Събраха се хиляди хора пред Народното събрание и Орлов мост беше блокиран. Отново имаше сблъсъци с полицията. И си задавам отново и отново въпроса – в различни държави ли живеем? Перник протестира отделно, майките на деца с увреждания протестират отделно, животновъдите протестират отделно, пенсионерите, еколозите.....все едно сме различни народи, които имат различни цели. А целта е една – сваляне и осъждане на престъпното управление на държавата, което унищожава всички – и бизнесът, и майките, и пенсионерите, и Перник, и Ботевград и всички нас. Докато не се обединим в един общ протест и цел, трудно ще успеем. Един народ, една цел, една програма!

ПРИДВОРНА ОПОЗИЦИЯ И ПРЕДРЕШЕН ВОТ

Както и очаквах, вотът на недоверие не мина. Със 102 гласа „за” и 124 „против” естествено не мина. Златните пръстчета на Волен Сидеров и Веселин Марешки подкрепиха правителството на Борисов. Явно си знаят цената. Дано да си струва проклятието на народа. Проблемът беше и във велия дебат по ресор екология и околна среда. Борисов не си направи труда нито да отиде, нито да отговаря, дебатът беше скучен и безсмислен. Създава се впечатлението за придворна опозиция, която прави театър и отбива номера с тези частични вотове на недоверие. Защо не внесе вот на недоверие срещу цялостната политика на правителството? Може би защото не е сигурна в самата си парламентарна група? Или дотолкова е посветена на вътрешните си партийни проблеми, че се притеснява какво ще стане, ако правителството падне и предстоят парламентарни избори, за които не е готова. А и ако трябва да сменим Борисов със Станишев или Гергов, мерси, ще пропуснем.

ХАЗАРТЪТ ГО ОТНЕСЕ.

Арести в Държавната комисия по хазарта. Арестувани са поне осем души от служителите и ръководството. Впечатлението, което се създава е, захлупване на скандал със скандал. Досега къде гледаха? Трябва ли да мислим поради недомисления работохолизъм на Избрания Гешев, че Цацаров не си е вършил изобщо работата? И сега Гешев ще ни спаси от всички престъпници в държавата, като ги натръшка в ареста? Или просто заради гафовете си, Избрания Гешев се чуди как да прикрие скандалите, които предизвиква. Да не говорим, че тази комисия, както и други държавни органи, се назначават от правителството и управляващите, тоест десет години управление на ГЕРБ как така не са разбрали какви престъпления извършват назначените от тях кадри?

ОТНОВО ФУРНАДЖИЙСКА ЛОПАТА

Борисов, след като заяви многократно, че курсът на лева към еврото няма да се променя при вличане в Еврозоната /или чакалнята, или антрето, то вече се объркахме къде точно в обслужващите помещения сме/, се извъртя като фурнаджийска лопата и заяви, че курсът ще се променя само след ратификация от Народното събрание. Същото, което в този му състав, той като им свирне, и гласуват каквото каже, без дори да мислят. Бог да ни е на помощ, ако останат тези престъпни елементи начело на държавата, в какви батаци ще ни вкарат. Сега се гласува и споразумението СЕТА, което е престъпно за интересите на България. Но управляващите дори не дават да се дискутира. С това споразумение, окончателно ще бъде убит бизнесът на България.

ИЗБРАНИЯТ ГЕШЕВ ОТВЯ БАРНИ РЪБЪЛА ЗА ТИТЛАТА „ПОТРЕС НА ПРАВОТО”

От коментарите на юристи пеналисти днес, разбираме, че Избраният Гешев отвя Барни Ръбъла от титлата „Потрес на правото” и оглави безапелационно класацията за пишман-юрист на Републиката. Единствените спорове са точно по кой член от Наказателния кодекс следва да бъде подведен под отговорност Избрания и дали изобщо е изучавал конституционно право, че да иска Конституционният съд да отговори на въпрос, който принципно се обсъжда в първи – втори курс „право”. Така или иначе, титлата е негова. Онзи, който преобръщаше файловете, може само да му диша прахта! Имаме нов лауреат! Честито на държавата.

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари