Гешев бил готов да присъства на разпита на Борислав Колев за парите от "Хемус"

2
Наблюдаващите прокурори при Софийската градска прокуратура незабавно са издали разрешение, с което се позволява на разпита да присъства и главният прокурор
Наблюдаващите прокурори при Софийската градска прокуратура незабавно са издали разрешение, с което се позволява на разпита да присъства и главният прокурор Снимка: БГНЕС / Архив

Главният прокурор Иван Гешев устно е уведомил наблюдаващите прокурори, че има готовност да присъства при разпита на Борислав Колев, обвинен за пране на пари за автомагистрала "Хемус"

Това става известно от прессъобщение на Софийската градска прокуратура, предаде БТА. 

Днес състав на Апелативен съд - София, взе мярка за неотклонение "задържане под стража" спрямо Колев. След постановяването на мярката братът на обвиняемия заяви пред медии, че Борислав Колев иска среща с министъра на вътрешните работи Бойко Рашков и с главния прокурор Иван Гешев.

Наблюдаващите прокурори при Софийската градска прокуратура незабавно са издали разрешение, с което се позволява на разпита да присъства и главният прокурор. Наблюдаващите прокурори лично ще проведат разпита на обвиняемия при спазване на всички законови изисквания в сградата на Софийската градска прокуратура, посочват от пресцентъра. За готовността на главния прокурор да присъства на разпита вече е информиран и защитник на обвиняемото лице.

Софийската градска прокуратура е разпоредила на Главна дирекция "Охрана" привеждането на обвиняемия в сградата на прокуратурата за действия по разследването с негово участие.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари