ГЕРБ ще бойкотира кворума на НС до гласуването на кабинета

0
Цената на газа ще е 32% по-висока, а газ няма, заяви Десислава Атанасова
Цената на газа ще е 32% по-висока, а газ няма, заяви Десислава Атанасова Видео: Novini.bg

"Няма никакъв повод нашата парламентарна група да бъде в зала и да прави кворум", заяви Десислава Атанасова от ГЕРБ

"Ние ще бъдем в пленарна зала и 59 депутата ще гласуваме против предложеното правителство", отговори Атанасова на журналистически въпрос кога групата на ГЕРБ-СДС ще влиза в зала.

"Говоря за безпредметното присъствие в пленарна зала до гласуване на правителство, ако има такова", допълни Атанасова, цитирана от Дарик.

Реакцията на депутатите от ГЕРБ идва, след като изпълняващият длъжността председател на Народното събрание Мирослав Иванов реши да изслушва при закрити врата премиера в оставка Кирил Петков и министъра на енергетиката в оставка Александър Николов относно доставката и цената на природния газ.

Това бе първа точка в програмата на Народното събрание за четвъртък. Изслушването е по предложение на Делян Добрев от парламентарната група на ГЕРБ-СДС.

"Не искат да кажат, че газът скача с 32 процента за юли, че през август месец ще продължи да нараства с двуцифрени темпове", заяви Добрев.

"Вчера стана ясно, че цената на газа ще е 32% по-висока, а газ няма", допълни Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    1
    Гласоподавател
    Гнусни герберасти! Аз ако "бойкотирам" и 1 (ЕДИН) ден не отида на работа, работодателя ще ме изхвърли на улицата като мръсно коте! Така че, ние избирателите като "работодатели" на народните избранници от ОПГ ГРОБ мисля, че трябва да им покажем на слеедващите избори, че не заслужават гласовете ни!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари