ГЕРБ - Русе похвали Пенчо Милков

4
От партията обясниха защо не са подкрепили законопроекта част от такса мост да остава в община Русе
От партията обясниха защо не са подкрепили законопроекта част от такса мост да остава в община Русе Видео: Русе Медиа

От партията обясниха защо не са подкрепили законопроекта част от такса мост да остава в община Русе

Не мога да пренебрегна един факт, който касае един законопроект, ангажиращ пряко народните представители от Русе. Законопроект свързан с „такса мост“, за който колегите от ДБ твърде медийно и през социалните мрежи афишираха, че единствено и само те подкрепят“, заяви на пресконференция в Русе депутатът от ГЕРБ-СДС и председател на парламентарната група Десислава Атанасова, предаде Русе Медиа.

Изненадващо тя похвали кмета на Русе Пенчо Милков за реакцията му на законовите промени, внесени от ДБ в лицето на депутата от Русе Иван Белчев и неговите съпартийци.

Благодаря на кмета Пенчо Милков, който преди всичко оцени този законопроект като юрист, а не като наш политически опонент, и каза своето мнение за него. Нашата парламентарна група имаше същото мнение – абсолютно безполезен, немотивиран, зле написан законопроект, който беше използван изцяло и единствено поради факта, че предстои предизборна кампания. И някой, чийто глас не се чуваше в парламента през всичките тези месеци, желаеше да си го залепи на ревера като много загрижен за гражданите на Русе и областта“, каза още Атанасова.

Според колегата ѝ от ГЕРБ - СДС Драгомир Дамянов този законопроект противоречи и на регламент на ЕС, който е свързан с таксите от такива съоръжения и е трябвало да бъде приложен от България. Дамянов каза, че това ще бъде направено от следващия парламент и изрази становището си, че таксите трябва да отиват в Агенция „Пътна инфраструктура“.

Темата за предсрочните избори също бе коментирана от Десислава Атанасова. Тя изрази съжаление, че политиците не са намерили възможност за диалог и консенсус. И показа диаграма на Индекса на демокрация в България, който е най-нисък за последните години.

За съжаление цената ще я платят отново българските граждани – над 87 млн. лева ще струват предсрочните парламентарни избори. За съжаление стартираме предизборна кампания в условия, в които партиите са отново в антагонизъм помежду си. Ако тя протече отново с обиди и клевети и черен пиар, следващият парламент няма да бъде по-различен по отношение на тона между политическите партии“, заяви Десислава Атанасова.

ГЕРБ-СДС отново ще водят толерантна кампания, обърната към хората защото никога не са късали връзката със своите избиратели. „Ние сме готови с достатъчно качествена програма, нужен е икономически просперитет и растеж, спокойствие – външнополитическо и в страната. Основна наша задача на политиците, които ще участваме в предстоящата кампания, е да се смирим, да осъзнаем, че противопоставянето няма да донесе до нищо ново и България би затъвала все повече и повече“, каза Атанасова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    15
    Дгд
    Вземете си го у вас като толкова ви харесва .
  • 1
    14
    Ехааа
    ДеБейците най-после намериха тема да се разтоварят. Драскайте на воля и плюйте, само внимавайте в коя посока е вятъра че да не се оклепате.
  • 9
    13
    Чичото
    ГЕРБ се усетиха ,че губят Русе и започва да хвалят кмета. Драга, тези селски номера само в Дулово може да минат.Ти си бита карта.Бойко Борисов да те маха , като махна Нунев Може да станеш кмет на Дулово.Пенчо Милков е избран с гласовете на БСП
  • 15
    12
    Има за какво!
    Има за какво да хвалят русенския кмет! Човекът почти 4 години се раздава безотказно, въобще не си дига ципа на панталона! Раздаде се особено на герберасткия престъпник и супер крадеца, мерзавец и бандит - Нунев, като "не забеляза" чудовищни негови далавери и престъпления! Абе, не се знае, може и Деса Дуловската да е "уважил" русенският кмет, ама дано тя да е измила оная си работа, понеже много смърди и шофьорите на парламента се скъсват да се оплакват! Държат прозорците на колите си отворени цяла седмица, след като са я возили!
  • 10
    11
    С Вазиленка
    Тук се заражда Новата светска любовна тройка: Принцесата, Либийският селянин и една от крйезерното село.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари