Георги и Кирил Домусчиеви се изкачиха в класацията на "Форбс"

0
Днес единствените български милиардери в класацията са на 1496-о място
Днес единствените български милиардери в класацията са на 1496-о място Снимка: Forbes

Днес единствените български милиардери в класацията са на 1496-о място

Единствените български милиардери в класацията на сп. "Форбс" - братята Георги и Кирил Домусчиеви са се изкачили със 17 места в списъка. Днес те са на 1496-о място с по 2 млрд. всеки. През април м.г., когато влязоха в класацията, те бяха на 1513-о място. Стойността на авоарите им обаче си остава същата, "Форбс" не отчита да са загубили нещо за разлика от водещите в класацията, пише "24 ЧАСА".

Първи е французинът Бренар Арно и семейството му с 211,5 млрд. долара - той е спечелил 2,2 млрд. тези дни. Илон Мъск, който до преди месеци водеше класацията е далеч след него със 146 млрд. и без скорошни загуби. Трети е индиецът Готам Адани със 131,4 млрд., а собственикът на Амазон Джеф Безос е чак четвърти със 121,3 млрд.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари