Георги Георгиев: Познавам лично Кантарджиев и Костадин Ангелов и ще ви разкажа за тяхната „дейност”

12
В болница "Александровска" са ме водили с „остър цистит”. Това е абсолютна лъжа
В болница "Александровска" са ме водили с „остър цистит”. Това е абсолютна лъжа

Познавам ги лично.

За Костадин Ангелов и Тодор Кантарджиев.

Балтов не го познавам, но познавам Кантарджиев и Костадин Ангелов и ще ви разкажа за тяхната „дейност”.

За отказа от лечение на съпругата ми в Александровска, който определих, като опит за убийство съм разказвал. Сега ще ви разкажа за моят личен контакт с тази болница.

През лятото на 2017г. постъпих, като кандидат за нефродонор на съпругата ми за изследвания и одобрение. Престоях пет дни в болницата, като ми бяха извършени нужните изследвания и бях одобрен за нефродонор. Година по късно след отказа за лечение на Мариела влязох в битка с ръководството на тази болница и заявих, че носят отговорност и ще плащат за всичко. Лично министър Костадин Ангелов, като директор на болницата тогава и неговият заместник доцент Буланов са внесли сигнал по заповед на Борисов срещу мен до прокуратурата на Цацаров, Гешев и мафията за заплаха за убийство.

Две години от ГДНП ме разкатаха от призовки и разпити. Върха на мерзостта бе, когато миналото лято бях в столицата и с БОЕЦ организирахме протести срещу Буда и Гешев, ченгетата са нападнали Мариела в опит да я накарат да свидетелства срещу мен по това досъдебно производство по сигнала на Ангелов. Използваха, че мен ме няма, за да тормозят жена ми. Не успяха, изродите. Година по късно поисках всички документи касаещи моят престой в Александровска. И...изненада. Оказа се, че освен като кандидат за нефродонор (изследванията - предварителни и болнични се плащат от мен и министерството на здравеопазването) съм бил приет и с диагноза „остър цистит”. И разбира се, съм бил лекуван, медикаменти и тн. Никакво лечение и никакви лекарства не съм получил в Александровска. Абсолютна лъжа. Дори нещо повече. В конкретния случай тези „лекари” щяха да осуетят самата трансплантация, ако ни бяха извикали, защото всяко урологично заболяване на донора го прави негоден! Класически пример за фалшива диагноза и източване на Здравната каса. Подадох сигнал до институциите, резултата е, че срещу мен се образуваха проверки и разследвания. Разполагам с всички документи. Така „професор” Ангелов е ръководил болницата. И затова стана министър.

Кантарджиев.

В началото на април 2020г. във Видин бе установен първият случай на заразен с коронавирус. След излизането на резултата са взети проби на всички контактни медици, които са обслужили и лекували пациента. По това време медиците нямаха достатъчно предпазни средства, нито опит и информация. Страхът сред тях бе голям. Същият ден, в който им взимат пробите разбират, че има отказ те да бъдат изследвани. БОЕЦ дадохме гласност на този абсурд, който всъщност бе престъпление. Сезирах прокуратурата за отказа да бъдат изследвани пробите на видинските медици, публикувах видео на страницата на БОЕЦ и в резултат принудихме властите да вземат повторни проби и да изследват контактните. Загубеното време обаче се оказа фатално и както предвидих последва взрив на заразата – Видин бе на първо място по брой заразени граждани и медици – стотици граждани и десетки медици, множество жертви. От болницата тръгнаха и няколко нови огнища – старчески домове, социални домове и тн. Имаше и още един резултат. След като подадох сигнал до прокуратурата, НА МЕН МИ БЯХА ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ до три години затвор. Междувременно спечелих това дело и на последна инстанция и сега аз съдя прокуратурата. В хода на делото бе показан документ (публикувал съм го) получен след внесеният от мен сигнал, в който прокуратурата официално установява, че пробите на видинските медици са били отказани от НРЛ, върнати и унищожени в автоклава на видинското РЗИ. Причината е, заповед на НОЩ , конкретно на Кантарджиев да се взимат проби само на лице със симптоми, а на контактните да не се взимат. Този документ прокуратурата направи всичко възможно да скрие, но не можаха. Веднага след като стана ясно какво се случва във Видин изпратих заявление по ЗДОИ до националната референтна лаборатория (НРЛ) на Кантарджиев и поисках информация колко проби и защо са били отказани за изследване. Отговора на Кантарджиев гласи – „Няма отказани и върнати проби, всички проби са били изследвани”! Лично неговият подпис стои под тази лъжа. Защото към онзи момент не знаеха, че разполагам с другите документи, с които се признава и доказва, че пробите са били върнати и унищожени! Кантарджиев с лъжите си се опита да ме вкара в затвора. Истината е, че този човек носи пряка отговорност за трагедията във Видин и не само, за смъртта на много хора и за да спаси кожата си излъга, за да вкара мен в затвора! Страхливец и долен лъжец. Разполагам с всички документи и спечелих делото в съда. Благодаря на боеца адвокат Камен Добрев и БОЕЦ, с които заедно водихме и тази битка.

Толкова от мен за Ангелов и Кантарджиев, за НОЩ и Буда, които се опитваха да се представят, че едва ли не са ни спасили от сигурна смърт. Истината е, че тези хора със своята некадърност, алчност и слугинаж ни превърнаха в държавата с най висока смъртност. Вместо реални мерки си правеха ПР и си играеха на спасители.

Мафията не спасява, мафията лъже, граби и убива.

Искам тези двамата да ме съдят, за да докажа всичко в съда, защото прокуратура няма.

Битката продължава.

Георги Георгиев / БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари