Георги Георгиев, БОЕЦ: България е най-корумпираната държава в Европа заради Борисов

1
"Вярно е, няма по-подготвен от теб, но в схемите, далаверите, лъжите и измамите. Твоето управление ще остане в новата история на България, като най-срамният и позорен период", пише Георгиев за Бойко Борисов
"Вярно е, няма по-подготвен от теб, но в схемите, далаверите, лъжите и измамите. Твоето управление ще остане в новата история на България, като най-срамният и позорен период", пише Георгиев за Бойко Борисов Снимка: Фейсбук

КАК си се справил с кризите, Бойко Борисов?

Финансова криза – България и до днес е най-бедната държава в Европейския съюз! Въпреки налетите десетки милиарди от Брюксел! Благодарение на тези пари, откраднати в огромната си част, Бойко Борисов превърна мафията в могъща организация превзела цялата държава и институции. Борисов продаде и предаде държавата на Пеевски, Доган и ДПС. Стотици хиляди българи бяха прогонени от родината им, хиляди бизнеси бяха откраднати и рекетирани, милиони човешки мечти и животи съсипани.

Бежанска криза – България е докара до такова ниво на мизерия, беззаконие и корупция, че е единствената европейска държава, която бива заобикаляна от бежанците. Заобикаляна и като транзитен канал за достигане на централноевропейските държави. Договорките на Борисов с Ердоган ни поставиха в унизителното положение на пощенски куриер между Брюксел и Анкара. Разкритията на турските власти за контрабандните канали за каптагон и цигари на Борисов и Пеевски от Булгартабак за арабските държави – Сирия, Ирак, Турция и т.н. са поставили Борисов в подчинено положение и той е превърнат в изпълнител на волята на Ердоган.

Кризата с коронавируса – България е на първо място по смъртност в Европа и на последно място по ваксинация. Българското здравеопазване е превърнато в огромна машина за крадлък и източване на Здравната каса. Борисов наложи този криминален стил на управление и организация на здравеопазването още в първият си мандат, когато открадна един милиард и половина от резерва на Касата!

Институционална криза – България е най-корумпираната държава в Европа. България е на последно място по свобода на словото в Европа. България е на първо място по полицейско насилие в ЕС. България е на последно място по върховенство на закона. България е единствената държава, в която мафията си назначава главен прокурор, а държавата и прокуратурата преследват гражданите и журналистите, които подават сигнали за корупция.

С едно изречение – ти превърна държавата ни в кочина, Мутро! Вярно е, няма по-подготвен от теб, но в схемите, далаверите, лъжите и измамите. Твоето управление ще остане в новата история на България, като най-срамният и позорен период.

Съд и затвор за теб, Мутро! БОЕЦ водим тази битка.

Георги Георгиев, БОЕЦ

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари