Г-н Милков, време е да разчистите калинките на стария кмет!

15
Да правиш проект за милиони и да допуснеш подобна свинщина накрая е характерно само за хубавците, които най-безкруполно се натискат за още 4 години власт и усвояване на пари!
Да правиш проект за милиони и да допуснеш подобна свинщина накрая е характерно само за хубавците, които най-безкруполно се натискат за още 4 години власт и усвояване на пари! Снимка: Любомир Стоилов / Фейсбук

Г-н Милков, време е да разчистите калинките на стария кмет!

Това призовава Любомир Стоилов в пост във Фейсбук групата "Обществен съвет - Русе".

Публикуваме го без редакторска намеса:

"Тези дни съм в движение из родното Русе и неминуемо нямаше как да не ми направи впечатление тази простотия....Мястото е Потсдам,известно на всички русенци....

Преди всички да скочат как кмета е допуснал това ще уточня,че вината е на стария кмет,а не на сегашния!

Да правиш проект за милиони и да допуснеш подобна свинщина накрая е характерно само за хубавците, които най-безкруполно се натискат за още 4 години власт и усвояване на пари! Или може би схемата им за още пари е включвала това!?

Дори не споменавам качеството на строителството,което в другия край вече е започнало да се руши! Който не вярва да мине и сам да види,а аз при свободно време може сам да кача снимки!

Направи ми впечатление как на една от бензиностанциите в района са закачили предизборен плакат на алчната,злобна беленска кука(пенсионер,който години наред получава пенсия,депутатска заплата и проценти от далавери в района) и дебелия варненец,който самите варненци толкова “обичат”,че биха го удавили в локва! Това разбира се няма как да го снимам....някак нехигиенично ми се струва!

Не искам да агитирам за никоя от политическите формации,нито съм част от която и да е от тях.... Просто гласувайте масово,за който ви се струва правилно!

Настоящите очевидно са дъно,”видимите резултати” на тези,които “работят,работят,работят”

И накрая една молба към кмета...Хората в града ви избраха с надежда за ново начало и нова администрация....Вече мина достатъчно време,а Общината е все така пълна с назначени калинки от стария кмет и период! Време е да ги разчистите..."

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари