Г-н Гешев, как сте, светите ли?

0
Във всяка нормална държава днес Гешев щеше да е в ареста с повдигнати обвинения за корупция, конфликт на интереси, злоупотреба с власт и още половин Наказателен кодекс
Във всяка нормална държава днес Гешев щеше да е в ареста с повдигнати обвинения за корупция, конфликт на интереси, злоупотреба с власт и още половин Наказателен кодекс Видео: БОЕЦ

Г-Н ГЕШЕВ, КАК СТЕ, СВЕТИТЕ ЛИ? 

БОЕЦ внесе сигнал срещу зам. главният прокурор Иван Гешев

Сигналът е входен в Инспектората към ВСС лично от представители на БОЕЦ и е по повод публикация в сайта "Фрог нюз", от която става ясно, че съпругата на Гешев е в бизнес отношения (включително и съмнителни имотни сделки) със съдружника на главният свидетел по делото " Иванчева и Петрова" Ваклин! 

Разбираме (а БОЕЦ го доказваме и твърдим отдавна) , че нямаме прокуратура, а имаме едно ОПГ за изпълнение и обслужване на политически, частни, бизнес и мафиотски интереси и поръчки! 

БОЕЦ изискваме от ИВСС проверка и незабавното отстранявана на Гешев от заеманият от него пост! 

Във всяка нормална държава днес Гешев щеше да е в ареста с повдигнати обвинения за корупция, конфликт на интереси, злоупотреба с власт и още половин Наказателен кодекс! 

В следващите дни БОЕЦ ще внесем сигнали до прокуратурата, парламента и президента по същият казус и със същото искане - незабавно образуване на проверка и отстраняване на Гешев! И добавяме! Отстраняване и на Цацаров, по чието лично предложение Гешев стана зам. главен мафиотски бригадир (прокурор).

ПРОДЪЛЖАВАМЕ! Очаквайте следващите ни действия и акции!

Г-н Гешев, много поздрави на Пеевски! 

Автор: Гражданско сдружение „БОЕЦ“

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари