Г-да началници и служители на Община Русе, моля да обърнете внимание на г-н Бойчев!

5

Както знаем, Русе, като един сравнително голям български град, е арена на множество нарушения и вандалщини от страна на недобросъвестни или невнимателни наши съграждани.

За институциите е невъзможно да съблюдават във всеки един момент за постоянно появяващите се нови проблеми. Затова те опират до момента в който се налага да разчитат  и на гражданите, станали свидетели на различни нередности.

В този аспект Община Русе, съвсем правилно и уместно е обявила координати за връзка с нея в случай на ситуации изискващи и налагащи реакцията и.

Дотук добре, но какво се случва, когато пристъпим в действие и решим да уведомим същата тази Община за проблем, с който сме се сблъскали или на който сме станали просто неволни свидетли. Струва ли си да хабим нерви, усилия и време, за да уведомяваме институциите, след като те нехаят.

Оказва се, че всичко е само една проформа, а реакция НЯМА!

Явно доказателство за това за което пишем е един сигнал на г-н Боян Бойчев.

Г-н Бойчев се свърза с редакцията на Dunavmost.bg за да изрази своето разочарование за това, че от Община Русе не само не са му обърнали нужното внимание, а и с се отнесли към него с пълно пренебрежение.

На 16.05.2015 г. Боян Бойчев подава следния сигнал до Община Русе на [email protected]:

"Изпращам няколко снимки които направих само за около 20 минути.

Информирам Ви, че забраната наложена от знак No В2 поставен на кръстовището на улиците Александровска /Славянска/ К.Иричек масово не се спазва!

Моля препратете сигнала там където е необходимо в случай че той не е от вашите компетенции.

Благодаря."

Към писмото му са прикрепени снимките, приложени в статията.

След липса на реакция от страна на Община Русе, г-н Бойчев е решил да се обади на телефон 082 820 111, обявен от Общината за подаване на сигнали за нередности. Но за съжаление усилията му се оказват напразни.

На 19.05.2015 г. Боян Бойчев отново подава сигнал до Община Русе на [email protected]:

"Информирам Ви че днес 19.05.2015 г. в 12:30 ч. проведох абсолютно неползотворен разговор с лице отговарящо на тел. 082 820111, което отказа да се представи и разговаря с мен по темата за нарушенията видни от изпратените от мен снимки.

Господинът беше груб и арогантен и прекъсна разговора без той да е завършен! 

Обадих се на този телефон защото прочетох ето това на страницата на Община Русе: 

Община Русе напомня на гражданите, които констатират нередности, да подават сигнали на телефони: 082 809040 или 082 820111, на имейла на Община Русе [email protected].

http://www.ruse-bg.eu/events/185/1/8615/index.html

Очаквам реакция от Ваша страна, също и да бъда уведомен за резултата от моите писма!"

Похвално е, че г-н Боян Бойчев е решил да уведоми Община Русе за нередности на които се е натъкнал, но трябва ли да му се налага да използва медиите за да бъде чут.

От Dunavmost.bg призоваваме служителите на Община Русе да бъдат така любезни да се свържат с г-н Боян Бойчев, защото гражданите са вашите избиратели и не би трябвало да се сещате за тях само по време на избори!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари