Фондация "Въздигане" на гости в културен центъра "Буда Хаус"

1
Фондация “Въздигане” допринася за изучаването на българската история и традиции и за съхраняването на българския дух и културно наследство
Фондация “Въздигане” допринася за изучаването на българската история и традиции и за съхраняването на българския дух и културно наследство

На 19 септември (понеделник) от 19:30 часа гост в културен център BH ще бъде Ивелин Михайлов от фондация „Въздигане“.

С него ще говорим за това колко е важно да познаваме българските култура, традиции и дух и да предаваме знанията на следващите поколения.

По време на събитието ще разберете как точно познаването на историята, ценностите и традициите на един народ му осигурява бъдеще. Защо хората трябва да се интересуват, да бъдат будни и горди, да знаят откъде произлизат и да запазят това наследство.

Тези и много други въпроси свързани с България и отговорността ни към нея ще бъдат дискутирани.

ФондацияВъздигане” допринася за изучаването на българската история и традиции и за съхраняването на българския дух и културно наследство.

Една от успешно приключилите й кампании е поставянето на Скулптурата на хан Алцек в Италия. Скулптурата на хан Алцек е първата такава на български владетел, поставена извън територията на нашата страна. Тя е международно признание за българския принос в Европейската цивилизация.

Вход свободен.

Очакваме ви!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари