Фолкпевицата Мария е била пребита от мъжа си

3
Мирослав Соколов е арестуван и обвинен, но певицата отрича скандала
Мирослав Соколов е арестуван и обвинен, но певицата отрича скандала Снимка: Facebook

Мирослав Соколов е арестуван и обвинен, но певицата отрича скандала

Фолкпевицата Мария е пребита от съпруга си Мирослав Соколов. Това е станало на 21 март в апартамент на улица „Златен рог“ в София след спор между двамата. Според първоначалната информация Миро си изпуснал нервите и започнал да шамаросва фолкдивата, удрял я с юмруци в главата, накрая я съборил на земята и я ритал по тялото. Тогава Мария подала сигнал в полицията. Певицата си е извадила медицинско за травмите.

Пред униформените миньончето разказало, че Миро не ѝ посяга за първи път, а дори я е и заплашвал с пистолет, опрян в главата ѝ. Съпругът на Мария е арестуван и обвинен за закана за убийство и за нанасяне на лека телесна повреда в условията на домашно насилие. Задържан е за срок до 72 часа и предстои Софийският районен съд да гледа мярката му за неотклонение.

36-годишният Мирослав Соколов е третият съпруг на Мария. Двамата сключиха брак в края на 2021 година и живеят в дома на певицата. Мария има дъщеря Марая от първия си брак. Соколов не е осъждан и няма криминални регистрации.

Коментарите

Юристи коментират, че подаването на сигнал в полицията веднага след случая помага при разследването. След като актрисата Диана Димитрова обяви, че е била бита от колегата си Юлиян Вергов, прокуратурата се зае с казуса, но поради закъснелия с 5 г. сигнал, липсата на медицинско освидетелстване и разминаването в нейните показания и тези на свидетелите досъдебно производство не бе образувано.

Предупреждение

Важно е да се говори за насилието над жени, коментират специалисти. Необходимо е самите жертви да го правят своевременно, за да има ефект и агресорите да бъдат наказани. Експерти предупреждават, че случаите, при които жертви на домашно насилие си замълчават за преживяното, могат да приключат и с убийство.

Мария: Няма такова нещо

"Няма такова нещо. Нищо не съм подавала, нищо не съм оттегляла", заяви фолкпевицата Мария, цитирана от Telegraph.bg.

Юристи коментират, че делата за домашно насилие са много трудно доказуеми, защото жертвите в голям процент от случаите се отказват от първоначалните си показания. Призивът им е пострадалите да подават сигнали в полицията и в прокуратурата и да не се отказват или да променят показанията си, за да бъдат заловени и наказани насилниците.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    7
    кк
    е миндила не се пря нормално е все някой да я удере нагла си е таз джумерка
  • -1
    6
    хахаха
    тоя на 36г. мяза на 60г чичо.
  • 3
    5
    Мара Отварачката:
    Бий мЪ - обичЪм тЪ ...!
  • 6
    4
    Стефан
    Като не може да я чука, започват скандалите с бой.
  • 6
    3
    до 2
    Тя си го е избрала такъв. Нали не казваш, че е толкова малоумна, че не може на нейните 0 и кусур години да прецени един човек? Ако не може правилно е пребита !
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари