ФК "Дунав" Русе привлече нов централен защитник

2
Никола Борисов идва от отбора на "Спартак" Варна
Никола Борисов идва от отбора на "Спартак" Варна Снимка: Facebook

Никола Борисов идва от отбора на "Спартак" Варна

Юношата на ЦСКА Никола Борисов от днес се присъединява към отбора на ФК "Дунав" Русе. На Борисов ще се разчита да запълни дупката, оставена в състава след спирането на състезателната кариера на капитана Диян Димов, както и да даде повече опции на русенци в защитата. Те вече няма да има нужда да използват други състезатели като Емил Янчев и Стоян Предев на този пост, защото ще разполагат с трима много класни централни защитници в лицето на Георги Вълчев, Никола Борисов и Илия Миланов.

Никола Борисов е на 22 години и играе на поста централен защитник. Той е юноша на ЦСКА (София), но в "Дунав" преминава от "Спартак" Варна, където е от 2021-а година и е неизменен титуляр при спечелването на промоция в Първа лига. През настоящия сезон в елитната дивизия на родния футбол записва 18 мача и 1 гол, като през есенния дял на сезона е твърд титуляр за спартаклии.

Футболистът ще бъде под наем от "Спартак" Вн до края на сезона, като се оставя и възможност за перманентно преминаване на играча от лятото в зависимост от желанието на страните.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари