Феновете на Дунав готвят „десант” за мача с Левски

0
Организирано е пътуване до София
Организирано е пътуване до София

Феновете на „Дунав“ организират пътуване до София и готвят истински небесно син „десант” за мача на своите любимци срещу „Левски“.

Драконите“ гостуват на столичните „сини“ на стадион „Георги Аспарухов“ на 21 април, петък, от 20 ч. в среща от третия кръг на шампионския плейоф в Първа лига, пише 24 часа.

В Русе настроението е приповдигнато, след двете поредни победи в мачовете от първата шестица. Русенският тим е вече четвърти в класирането след успехите над „Лудогорец“ и „Черно море“ с по 1:0 във втората фаза на шампионата. Очаква се това да вдъхнови повече фенове да го подкрепят в поредното важно предизвикателство в историческия поход, който прави в елита, 25 г. след последното му пребиваване сред най-добрите. Още повече, че се очаква „Дунав” да приеме най-сетне на Градския стадион в Русе „Локомотив” Пд на 28 април, в следващата среща след гостуването на „Левски”.

Цената за пътуването до София е 18 лв. за членовете на фенклуба и 22 лв. за всички останали. Часът и мястото на тръгване предстои да бъдат уточнени допълнително“, съобщиха от клубът на привържениците „Дунав завинаги“.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари