Фалстарт на Надежда Мей-Нгуен в Тирана

2
Русенката не успя три пъти да изхвърли 66 кг
Русенката не успя три пъти да изхвърли 66 кг

Първата ни представителка на европейското първенство по вдигане на тежести за мъже и жени в Албания – Надежда Мей-Нгуен, направи фалстарт.

Русенката, която тази година участва в кат. 49 кг., не успя три пъти да изхвърли 66 кг и така отпадна от битката в двубоя, предава TVN. След това Надежда направи при успешни опита в изтласкването – 80, 83 и 85 кг, които ѝ бяха достатъчни за 4-ото място в движението. Златния медал спечели италианката Джулия Империо.

Преди година Надежда Мей-Нгуен спечели европейска титла, но в по-леката категория – до 45 кг, в която победи със 72 кг в изхвърлянето и 83 кг в изтласкването.

Днес на подиума в Тирана излизат четирима български щангисти. В кат. 55 кг от 15 ч. наше време русенецът Ангел Русев ще защитава евротитлата си от Москва миналата година, в същата дивизия ще се представи и дебютантът Дениз Данев, който също е състезател на ТСК „Русе“. След това от 21 ч. в кат. 61 кг ще вдигат Иван Димов и Габриел Маринов.

България участва с 13 състезатели на шампионата в Албания, след като в последния момент от разширения отбор отпаднаха Мая Иванова (кат. 49 кг) и Петър Ангелов (кат. 67 кг).

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари