Ето ги полицаите, които са продавали наркотици

0
Те са продавали амфетамини, марихуана и други наркотични вещества на наркодилъри
Те са продавали амфетамини, марихуана и други наркотични вещества на наркодилъри Снимка: Булфото

Специализираният наказателен съд гледа мерките за неотклонение на двамата оперативни работници от Седмо районно полицейско управление в София, които са обвинени в разпространение на наркотици и получаване на подкупи.

Александър Цонев и Еджевит Осман са задържани на 15 октомври 2017 година при специализирана операция на Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР и Специализираната прокуратура.

До задържането им двамата работели в районното управление по линия на противодействие на разпространението на наркотици, пише "Булфото".

Служители на "Вътрешна сигурност" започнали да ги следят от юли 2017 година по данни, че самите те разпространяват наркотични вещества. Двамата служители са задържани веднага, след като получили подкуп от 2000 лева, предварително белязани от разследващите.

<strong class='keys'>Полицаи</strong>те са продавали <strong class='keys'>амфетамин</strong>и, марихуана и други наркотични вещества на <strong class='keys'>наркодилъри</strong>

Събраните до момента доказателства сочат, че те са продавали амфетамини, марихуана и други наркотични вещества на наркодилъри, които от своя страна ги разпространявали на дребно в обслужвания от полицаите район.

Едновременно с това служителите събирали от всеки дилър по 2000 лева "такса спокойствие" месечно.

Онези, които отказвали да плащат таксата, били заплашвани, че ще бъдат задържани, че срещу тях ще бъдат образувани преписки и досъдебни производства.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари