"Ергенът": Сбърках, че не изгоних Виктория!

91
Виктор Стоянов поиска прошка от зрителите
Виктор Стоянов поиска прошка от зрителите

Виктор Стоянов поиска прошка от зрителите

Ергенът Виктор Стоянов излъчи официално изявление в личния си профил си в Инстаграм, чрез което поиска прошка от зрителите заради това, че не е взел по-сериозни мерки срещу самозабравилата се Виктория.

„Вчерашните негативни емоции ме върнаха в един много труден за мен момент. Гледайки отстрани, имайки пълната информация виждам каква огромна грешка съм допуснал. Сгреших! Сгреших като се примирих, че не проучих повече детайли за случилото се и това доведе до сериозни последствия. Разкайвам се за случилото“, каза Виктор, цитиран от Факти.бг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    9
    Александър валентинович Славов
    Значи моята мисъл е ,че почти Всяка по красива Рускиня не може да лъже аз имам принцип Хубава рускиня да ми заплаче Съм склонен на Агресия отдавна Не вярвам на сълзи.Вики ако я Нямаше тя такива като неустоимия Виктор ги е минала С лекота Ако някоя трябва да Спечели е ограничената Виктория Която е избрана най вероятно се Надценяват но щом си е печелила Тя дори може и най вероятно Победител ще е Адашката Но Помнете ,че Дениз ще си Тръгне След още малко време.
  • 3
    8
    Хаха
    Много гейско
  • 0
    7
    Медиен
    Кога пък чисто търговско телевизионно шоу, от чисто търговска ТВ има вменени задължения да ви образова или възпитава ценности и естетически категории? Простете, вие прости ли сте? Зад тази медия /и всяка друга/ има едни акционери, които си искат печалбите! И изобщо не им дреме за терзанията ви! Възпитанието на децата ви не е задължение на радио, ТВ или интернет! Да не споменавам странния съсед от горния етаж.
  • 9
    6
    Митева
    Целият екип от продуценти, сценаристи,режисьори и психолози трябва да се извинят първо на родителите си,а след това и на зрителите за помията, която поднесоха!
  • 15
    5
    Светла Бояджиева
    Какъв е смисълът на шоуто, какво е посланието към зрителят , щом се толерира агресията и злобата на жена без задръжки ? Медиите са длъжни да възпитават , да създават еталон, да са ориентири за подрастващите ! Какви са тия пародии на ценности ? За какви цели са вложени тия пари в предаването ? Абсурд !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари