Елеонора Митрофанова: Доставките на газ ще бъдат възобновени, ако България изпълни изискванията на "Газпром"

3
ного експерти призовават за прагматизъм и връщане към договора с "Газпром"
ного експерти призовават за прагматизъм и връщане към договора с "Газпром" Снимка: БГНЕС

Много експерти призовават за прагматизъм и връщане към договора с "Газпром"

"Доставките на газ за България могат да бъдат възобновени веднага, ако българската страна започне да плаща за тях по схемата, изисквана от "Газпром", заяви в ефира на телевизия "Россия 24" посланикът на Русия в България Елеонора Митрофанова, цитирана от ТАСС, предаде БТА.

"Много експерти, разбира се, призовават за прагматизъм и връщане към договора с "Газпром", което е в сила до края на годината. Именно затова, във всеки даден момент, когато българската страна реши да започне да плаща по схемата, изисквана от "Газпром", доставките ще бъдат възобновени", заяви посланичката.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -4
    7
    5k0f e grahdanin na sasht
    ИЗВЪНРЕДНО: Откаченият кирил 5коф обяви война на Русия?! Затова е отзовал консули от Русия?!
  • -4
    6
    '';;
    Европа трябва да изгони сащ и да намалим зависимостта си от сащ! Агресията на сащ в политиката на Европа е пагубна за народите на Европа! Русия трябва да изгони агресора сащ от Европа и да спаси човечеството от пипалата на злото - сащ!
  • 2
    5
    SS
    Бяха затворили плювалника на наглия и грозен бухал Мутрафон за известно време покрай изгонването на дипломатите, ама пак си намери поле за изява посредством комичната дезинформационна агенцийка ТАСС...
  • -2
    4
    до 1
    И какво ще ми национализираш, бе болшевик!?:) Цоциалъзъмът отдавна умря!
  • 4
    3
    рашаците да го
    Никво връщане назад! Трябва веднъж завинаги да се оттървем от зависимостта към Русия. Първо от газа, после от ядреното гориво и петрола.
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари