Екоакция в квартал "Дружба" 1 в Русе

6

Екоакция се проведе в квартал "Дружба" 1 в Русе

За това съобщиха русенци в групата Обществен съвет

Вчера децата от квартала, организирани и стимулирани с награди от г-жа Румяна Радкова, почистиха района, където се събират и играят, сподели очевидец на инициативата. 

"Поздравления за децата и семействата им! Можем да живеем в чиста и приветлива околна среда", казаха още жителите на русенския квартал

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    11
    Родител
    Всеки път едно и също. Ако не се работи с децата от малки и не ги учим какви права и задължениия имат те , възрастните , общината и държаната , както и как се осъществява обществен контрол и се търси отговорност , то ще продължаваме с разни акции с резултат за 1-2 дни и...отново същото. Трябва дългоспочно мислене , опит от други държави бол.
  • -1
    10
    Диди
    Никъде не се чисти,навсякъде се носят зловония на WC това,че целияг град е разорана целина не пречи да се почистват тревни площи,градинки,междублокови пространства,но се минава всеки ден само центъра,там е важно,тия дни над надлеза Кауфланд 3 ромчета от пиратки запалиха тревата,ма да беше прамнала поне долу пред Практикер,там е змиярник,вече сме се срещали с разни видове от змиите,дори отровни-такова,,чудо" никога не е било в градът
  • 1
    9
    Ние
    Имам въпрос. Това внуци, племенници ли са или са непознати деца. Госпожата работи за община Русе , случайно и да е партиен функционер( на бас се хващам). Така ли се прави вече ПР? Трагикомично е ако смятат, че не виждаме извън рекламата.
  • -3
    8
    kiki
    СПРЕТЕ ДА ПЛАЩАТЕ 1 УПРАВАТА 2 БИЗНЕСА ПАРСАТА В БАНКАТА И ПЕНЦИЯТА СА ИЗМАМА
  • 12
    7
    👏👏👏👏👏👏👏
    Браво на децата! Браво и на родителите им за възпитанието! Ама .. как пък едно циганче не видях на снимките, да се е включило и то, да помогне с почистването?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари