Efbet залози на електронни спортове - работещи стратегии

1
Електронните спортове стават все по-популярни и все по-интересни за аудиторията
Електронните спортове стават все по-популярни и все по-интересни за аудиторията

Електронните спортове стават все по-популярни и все по-интересни за аудиторията

Най-вероятно сте чували през последните няколко години, че има хора, които искат да ги превърнат в олимпийска дисциплина, а наградните фондове винаги са били доста сериозни. Какво точно представляват?

Ако някога сте чували, че електронните игри не могат да направят никого милионер, днес положението се е променило драстично. Причината за всичко това се крие във факта, че геймърите успяха да преобърнат системата, да участват в редица турнири, както на различни гейм студиа, така и на международни турнири и формати, с което да трупат фенове и разбира се - залози.

Ако обърнете внимание на секцията за електронни спортове в Efbet, най-вероятно ще чуете някои от добре познатите заглавия: DOTA 2, Counter Strike: GO, Overwatch, Heroes of the Storm, Starcraft 2, WarCraft 3 и Rocket League. Това са все популярни игри, които най-вероятно подсказват, че в повечето случаи има отборна игра. Поне веднъж сте били част от Counter Strike, ако сте имали компютър през 90-те години. Тази игра днес може да се похвали като едно от най-популярните заглавия.

За толкова време правилата не са се променили особено, както винаги имаме разделяне на две фракции, карта с определени мисии, пазаруване на бойно снаряжение и подготвяне на виртуален конфликт между двата отбора. Кардинално идеята на този вид игри е да предостави забавление, но истината е, че когато професионалистите прекарат доста часове в обсъждането на стратегии, играта се превръща в много сериозно зрелище, където грешките костват стотици хиляди долари. Положението не е по-различно и в останалите предложени електронни спортове.

Игрите рядко биха противопоставили по един играч, често победата зависи от колективните действия на отбора. Предлаганите пазари могат да засягат победата на определен отбор в определен рунд, победата на една карта (обикновено се изиграват поне две, за да има равенство), както и индивидуалната позиция, на която може да завърши даден играч. Имайки предвид огромната аудитория и разпознаването на по-известните играчи, много скоро може да попаднете на доста напрегнати турнири, които по нищо не отстъпват на традиционните спортни събития, а понякога дори ги изпреварват.

Феновете обикновено прекарват доста време в гледането на стратегии и подобни турнири почти навсякъде. Поне веднъж сте попадали на хора в градския транспорт, които с интерес следят потенциалните стратегии на Star Craft. Интересът към професионалните геймъри е впечатляващ. Точно този интерес привлича и букмейкърите. Освен букмейкърите, в интернет всички турнирни се стриймват от платформата Twitch, която може да се използва безплатно.

Въпросът е какво е важно да знаете, когато искате да правите залози на електронни спортове. Тайната тук отново е да познавате отборите и играчите. Техните качества и представяния на всички турнири се записват достатъчно добре в статистика. Всеки турнир се анализира, а понякога и самите играчи могат да обяснят своите грешки на феновете. Ако искате да печелите от това хоби, но наистина нямате нервите, за да ставате професионален играч, тогава препоръчваме да се запознаете със залозите на електронните спортове.

След обстоен преглед на статистиката, може да ви даде правилните отговори, но винаги може да се доверите и на типстърите. Това са хора, които обикновено следят всички събития, имат наблюдение над някои лиги, някои отбори и винаги са в първите редици, когато големите турнири започнат.

Именно те са отговорни за даването на прогнози. Някои онлайн платформи са изцяло отворени и всеки може да даде коментар за бъдещо представяне, което автоматично показва, че наистина е много важно и препоръчително за всеки почитател да отсява адекватно прогнозите на типстърите.

С времето дори това ще помогне за филтрирането на достоверната информация. Колкото повече опознавате любимите отбори и прекарвате с различните турнири, толкова по-лесни и реални стават шансовете да печелите от едно приятно хоби, възползвайте се. Електронните спортове винаги ще бъдат една различна форма на забавление, което скоро няма да отшуми, а тепърва набира скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари