Ефбет Мобилен сайт или Ефбет апликация - кое да избера

0
Телефоните станаха неизменна част от ежедневието на хората, а това важи в пълна степен и за играта в сайтовете за залози
Телефоните станаха неизменна част от ежедневието на хората, а това важи в пълна степен и за играта в сайтовете за залози

Телефоните станаха неизменна част от ежедневието на хората, а това важи в пълна степен и за играта в сайтовете за залози

Една от водещите бетинг компании у нас Ефбет работи усилено в тази посока, за да предостави най-добрите мобилни услуги на своите клиенти. Така се стига до Ефбет Мобиле - мобилни услуги, които са представени в две направления. Ефбет дава избор на феновете, играещи през телефон – мобилен сайт или мобилно приложение. Каква е разликата между двете мобилни функции на Ефбет и кое е по-подходящото за играчите: на тези въпроси ще опитаме да дадем отговор в следващите редове.

В последните години хазартният сектор буквално бе залят с нови онлайн букмейкъри, опитващи да пробият на интернет сцената. Напливът не е случаен, тъй като се наблюдава ръст на мобилните залози у нас, а това няма как да не привлича хазартните оператори да навлязат онлайн. Ефбет обаче не просто осигурява възможност за игра през телефон, но и дава избор как това да се случва. Стандартният вариант е чрез мобилния сайт, който може да бъде отворен през браузъра на телефона. Но освен това Ефбет дава възможност и за сваляне на мобилно приложение, което да улесни достъпа на играчите.

Мобилният сайт е удобен, тъй като не се налага да бъде свалян, а може да бъде отворен всеки път през браузъра. Към него може да бъде създаден и пряк път чрез бутона „Add to home screen”, с което играчите могат по-бързо и лесно да стигат до сайта. За ценителите на играта обаче мобилната апликация на Ефбет е по-подходящата, защото тя е перфектно настроена за игра през телефон. Тук всичко е много по-изчистено и играчите наистина могат да се наслаждават на престоя си, особено ако стоят за по-дълго време. Единственият недостатък е, че приложението трябва да бъде свалено и инсталирано, което изисква известно време, а и свободна памет на телефона.

И мобилният сайт, и мобилното приложение на Ефбет са достатъчно добре пригодени за игра през телефон, което означава, че всичко зависи от избора на играча. Не може да се каже категорично коя е по-подходящата мобилна услуга. Някои играчи предпочитат да играят през браузър, а други пък искат да се възползват от мобилно приложение, когато има такова. Ефбет е сред малкото онлайн букмейкъри в България, поддържащи мобилна апликация, което е голям плюс. Не всеки обаче би желал да изтегля приложение на телефона си специално, за да играе.

Мобилният сайт и мобилната версия не се различават по нищо и имат всички функционалности. Освен това през мобилните услуги на Ефбет е възможна и регистрация, както и използването на начален бонус. Мобилното приложение може да бъде свалено както на Андроид, така и на iOS, като може да бъде изтеглено или от сайта на Ефбет, или от маркета на вашия телефон. И двете мобилни услуги на Ефбет са проверени и доказано работещи, което означава, че за играчите няма да има никакви проблеми по време на игра.

*Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    Дгд
    Да ги забранят със закон дано. Ако ли пък не дано да фалират всички
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Разбрах, че си дала на всички мъже във фирмата.
- Ми нулева кръвна група съм, казаха, че мога да давам на всички.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари