Джони Деп влиза в ролята на крал Луи XV

0
Това ще е дебютната му роля във френски филм
Това ще е дебютната му роля във френски филм Снимка: Gulliver/Getty Images

Това ще е дебютната му роля във френски филм

Актьорът Джони Деп, известен с ролите си в "Карибски пирати" и "Едуард Ножиците", ще изпълни ролята на френския крал Луи XV във френски филм, чието заглавие още не е обявено, съобщи ЮПИ, цитирана от БТА.

Френската актриса и режисьор Маиуен ще изпълни ролята на метресата на монарха Жан дьо Бари, която загива на гилотината по време на Френската революция.

Маиуен ще бъде и режисьор на продукцията, която ще се снима в двореца Версай и около Париж през лятото.

Деп е живял в Париж, но това ще е дебютната му роля във френски филм.

През ноември 2020 г. "Уорнър Брос" обяви, че Мадс Микелсен ще заеме мястото на Деп във филмите от поредицата "Фантастичните животни". Деп бе помолен да се откаже от ролята си на Гелърт Гриндълуолд, след като загуби делото срещу британски вестник, определил като като "бияч на съпруги" в статия за отношението му към актрисата Амбър Хърд по време на брака им.

Луи XV е крал на Франция в продължение на 59 години от 1715 г, когато е едва петгодишен. 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари