Джокович призна за невярна декларация, попълнена от агента му

0
Новак Джокович призна, че е попълнил невярна декларация при влизане в Австралия
Новак Джокович призна, че е попълнил невярна декларация при влизане в Австралия Видео: NOVA

Тенисистът все още може да загуби австралийската си виза

Новак Джокович призна, че е попълнил невярна декларация при влизане в Австралия, предаде NOVA. Сръбската тенис звезда обясни, че неговият агент е направил грешка, като написал, че Джокович не е пътувал зад граница в последните 2 седмици. Признанието стана факт, след като се появиха кадри как сърбина тренира в Испания в първите дни на 2022-ра. 

Невярната декларация може да бъде основание Джокович да загуби австралийската си виза. В публикуваните обяснения тенисистът коментира и друго разминаване. Той твърди, че на 16-ти декември е дал положителна проба за коронавирус. А на 17-ти беше забелязан на публични прояви. Това породи съмнения за фалшива проба. Джокович казва, че не е знаел за положителния резултат.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    1
    питанка
    не е ясно какво казва скандалният му родител, или и сега Гришо го е заразил с неверна инфармация, най-добре е да издуха таратора, щото не бива да си мисли че повеча от другите, при болестта всички са равни.....
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари