Джип помля кола и мотор на паркинга на "Лидл“ в Русе

24
Целият паркинг е обсипан в парчета стъкла, а от мотора се е разлял бензин
Целият паркинг е обсипан в парчета стъкла, а от мотора се е разлял бензин

Целият паркинг е обсипан в парчета стъкла, а от мотора се е разлял бензин

Джип прелетя през търговски обект в Русе и помля кола и моторИнцидентът стана малко преди 11:30 часа на паркинга на "Лидл“ до НАП. По чудо няма пострадали хора.

Лек автомобил „Джип“, шофиран от млада жена, е излизал от паркинга, когато на десен завой водачката е загубила управление. Автомобилът е блъснал колата пред него, преминал е през бордюра вдясно и е прелетял през обособеното пространство с маси за хранене на търговския обект „Горнооряховска скара“. По пътя си е ударил паркиран мотор, но водачката е успяла да спре, преди да се вреже във във входа на „Лидл“, предаде Русе Медиа.

В момента на инцидента в остъкленото пространство е имало двама души, които са се хранили. Те имат огромен късмет, че стъклата не са ги нарязали. Целият паркинг бе обсипан в парчета стъкла, а от мотора се е разлял бензин.

Подробности за инцидента може да видите във видеото, където работник от обекта и собственикът на мотора разказват какво се е случило.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    14
    Гост
    Крайно време е за статистика, от коя школа има най-много процент катастрофирали шофьори?
  • 22
    13
    Ivan
    Така,ще е,като си купуват книжки,дипломи за лекари,учители,които не умеят бьлгарски да говорят,ще ви убиват,лошо ще ви лекуват,ще умирате от неграмотни и прости хора,които са специалисти с купени дипломи!Жалко!
  • 12
    12
    злобар
    Вината не е в жената , а в школата и инструктора който й дал документа за правоуправление. При такива случаи би следвало щетите да се поемат от институциите издали книжката и вижте как ще се стегне организацията като им се бръкне в джоба.
  • 16
    11
    .......
    Абе как не са я хванали и да и втрият главата в стъклата.Друг начин няма!!!!!Ще си плати някой лев и пак ще троши и ще блъска.С такива плазмодиии така трябва!!!!!
  • 13
    10
    Перко
    Русата умишлено блъсна колата отпред, защото имаха спречкване!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари