Джино Бианкалана стана баща на момиченце

0
Риалити звездата показа трогателен кадър как бди над своята новородена рожба
Риалити звездата показа трогателен кадър как бди над своята новородена рожба Снимка: Instagram

Риалити звездата показа трогателен кадър как бди над своята новородена рожба

Джино Бианкалана съобщи в социалните мрежи, че любимата му го е направила най-щастливия мъж на земята. Преди броени часове двукратният победител в родното издание на предаването "Big Brother" публикува като 24-часова история в личния си Instagram профил снимка, с която сподели със своите над седемдесет и две хиляди последователи в платформата радостната вест, че е станал баща за първи път.

Трогателният кадър показва как той бди над своята новородена рожба, надвесил се над нейното креватчето. Докато бебето спи спокойно, баща му се взира в него с любов, поставил нежно едната си ръка върху неговото крехко телце, като позата му подсказва, че той е напълно готов да го защити от всяко едно зло, било то сега или в бъдеще, пише Dir.bg.

"Моето момиченце най-после е тук", гласи надписа, придружаващ изображението, на което лицето на детето остава скрито зад емоджи, изобразяващо популярното анимационно коте "Hello Kitty", създадено през 1974 година от японската компания "Sanrio".

Малко по-късно риалити героят публикува същата фотография и в профила си, където към нея прибави песента "Can we kiss forever?" на Kina. За съвсем кратко време постът му бе харесат от хиляди потребители на платформата за комуникация, които поднесоха на семейството своите поздравления, пожелавайки им тяхната дъщеричка да бъде жива и здрава, а освен това постоянно да ги кара да се гордеят с нея.

Официален профил в Instagram

Припомняме, че през миналия август, след дълго отсъствие във виртуалното пространство, Банкалана публикува видео, разкриващо, че с Кристиана Канева дете. В кадрите двамата стоят пред къщата си, разположена някъде в спокойните предградия на Чикаго, САЩ, насочили поглед към луксозен лек автомобил, чакайки го да тръгне в тяхна посока, надолу по улицата. Когато няколко секунди по-късно превозното средство го прави, изпод него се появяват облаци розов дим, оповестяващи по атрактивен начин пола на плода в утробата на половинката на Бианкалана.

Подвластни на силните си емоции, влюбените се обръщат един към друг, за да се прегърнат силно, а след няколко мига към тях се присъединяват развълнувани приятели. Само че изненадата далеч не приключва тук, защото докато половинката му все още се опитва да дойде на себе си от вълнение, Джино пада на едно коляно пред нея, задавайки ѝ най-важния въпрос, който един мъж може да отправи на една жена, докато държи велурена кутийка с пръстен в ръка.

Официален профил в Instagram

След като тя кляка до него, за да го дари със страстна целувка, отговорът ѝ става ясен, но въпреки това той бе написал към поста си: "Момиче е и тя каза "ДА".

"За какво му е на един мъж да прави каквото и да било в живота си, ако няма една жена до него, която да му каже: "Браво, страшен си!", написа тогава още Бианкалана.

Джино и Кристиана, която е лекар, се запознаха преди няколко години в болницата, където той ходеше на прегледи заради проблеми с крака си, възникнали след тежката му катастрофа с мотор. Искрите между тях прехвърчаха мигновено, а не след дълго те започнаха своя романс, който очевидно скоро ще ги отведе до брачния олтар. Преди три години те си татуираха халки на безимените пръсти, като обещание, че някой ден се врекат официално един на друг, а не след дълго техни снимки подведоха широката аудитория, карайки я да си мислят, че са го сторили. Впоследствие обаче се оказа, че под венчилото са минали не те, а техни близки.

Официален профил в Instagram

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -3
    2
    6373
    Sega nauchih che tozi chovek sushtestvuva .. tova losho li e?
  • 3
    1
    борис
    Чак се разплаках от умиление-тези титани на мисълта,този високо ерудиран "мъж" с iq на комар се размножил ?!?! този като пръдне,авторът/рката да не би да се насира !?!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари