Джако бил обсебен от 12-годишно момиче?

0
Лекарят на певеца, споделя още, че той искал да се ожени за 12-годишната Хариет
Лекарят на певеца, споделя още, че той искал да се ожени за 12-годишната Хариет

Нови плашещи разкрития за Майкъл Джексън излязоха на бял свят.

Той е искал да се ожени за 12-годишно момиче. Хариет е дъщеря на британския актьор Марк Лестър. Той бил обсебен от нея, още когато тя била на 5 години, когато тя станала на 12 години, неговата обсесия била толкова силна, че искал да се ожени за нея колкото се може по-скоро. Това разкри лекарят на покойния Крал на попа Конрад Мъри, чиято книга "Това е то" излиза в продажба във вторник, съобщават Sunday Express и Daily Mail, цитирани от Novini.bg

Заради крехката възраст на момичето Майкъл Джексън търсел как може законно да сключи брак с нея. Един от възможните начини бил да намери държава, където това е разрешено. Лекарят на Майкъл Джексън, който след смъртта му беше признат за виновен в непредумишлено убийство и лежа две години в затвора, твърди, че певецът е бил влюбен и в 11-годишната Ема Уотсън, когато тя е играла главна роля в „Хари Потър”.

Затова, ако сватбата му с Хариет се окажела невъзможна, той се надявал да се ожени за Уотсън. В дома си в Лос Анджелис той държал нейна картонена фигура в естествен размер. Семейството на Хариет не е подозирало нищо за увлечението на Майкъл Джексън, а и певецът се е държал съвсем почтено с момичето. Майкъл Джексън енергично отричаше слуховете, че харесва малки деца.

Той обаче плати милиони долари като компенсация на семейства на малки момчета, които заведоха дела за сексуални посегателства, докато са му гостували в ранчото "Невърленд" в Калифорния. Делото за педофилия срещу певеца през 2005 г. не успя да докаже нищо. Майкъл Джексън почина през 2009 г.

Източник: Novini.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари