Огромни пламъци са попречили на хората да изтеглят колите си

1
Чували са се множество гърмежи от пламналите автомобили, предимно от пукането на гумите
Чували са се множество гърмежи от пламналите автомобили, предимно от пукането на гумите Видео: Русе Медиа

5 коли пострадаха от пламъци в Русе, три са напълно унищожени след пожар, възникнал около 4 часа сутринта в кв. „Възраждане“.

Огънят е тръгнал от лек автомобил „Фолксваген“, паркиран пред бл. „Тодор Койнов“, като впоследствие се е прехвърлил на съседните коли от двете му страни – „Хонда Сивик“ и служебен „Фиат“, предава Русе Медиа. Трите коли са изгорели напълно, като по думите на очевидци фиатът е гръмнал на няколко пъти и е тръгнал на собствен ход.

Заради посоката на вятъра, пламъците са засегнали странично и лек автомобил „Форд“, но намесата на пожарникарите, които са извикани на място, е осуетила разпространението на огъня и щетите са предимно по купето. Най-слабо е засегнат лек автомобил тип „баничарка“, където от високата температура са разтопени само спойлерите.

Някои от потърпевшите споделиха , че не е изключено да се касае за умишлен палеж, въпреки че не е имало проблеми и напрежение между живущите и собствениците на колите. Свидетели разказват, че пламъците са били огромни и хората са били възпрепятствани в опитите си да изтеглят колите си на безопасно разстояние. Чували са се множество гърмежи от пламналите коли, предимно от пукането на гумите.

До сутринта на мястото е дежурил автомобил на пожарната. Полицията е направила предварителен оглед на мястото на инцидента. Причините се изясняват.

Източник: Русе Медиа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари