Две години Бекир пребивал Гьокчан, затова го наръгала в сърцето

0
Бекир е заплашвал Гьокчан, че ще я пусне гола в интернет
Бекир е заплашвал Гьокчан, че ще я пусне гола в интернет

В продължение на 2 години Бекир Хашим е изнудвал, заплашвал и биел 20-годишната Гьокчан Гюлюстан затова момичето го наръгало и избягало.

До фаталния край обаче се стигнало след като ножът, който девойката искала да забие в рамото на насилника ѝ, попаднал в сърдечната област и младежът издъхнал. Това твърди адвокатът на обвиняемата, пише БЛИЦ.

Днес в апелативен съд Пловдив Гюкчан обжалва 12-годишната си присъда, наложена за умишлено и планирано убийство. Според защитата на момичето не може зверството да е било планирано, тъй като нападението е станало с джобно ножче, а в деня след убийството Гьокчан е признала какво е извършила и е завела разследващите до контейнера в Кърджали, в който е хвърлила ножа, телефона и картата на бившия си любим.

На 11 май 2015 край кърджалийското село Широко поле Бекир е изнудвал в колата си бившата си любовница. Предния ден я поканил на интимна среща и се заканил, че ако тя не отиде ще пусне в интернет 4 минутен видеоклип, в който тя и младежът правят секс. Двамата са били интимни приятели, но заради спор се разделят и започва изнудването и тормозът.

Днес на делото защитата на обвиняемата каза, че нейният опетнен авторитет е равносилен на убийство, че излизайки от затвора девойката никога няма да може да се омъжи и да води нормален живот, защото Кърджали е малък град, а хората там са особено морално.

Майката на убитото момче не спря да плаче в съдебната зала. Тя каза, че в продължение на 4 години Гьокчан е заплашвала и се е заканвала на снаха ѝ. Родителите на убития Бехир поискаха доживотна присъда и 1 млн. лева кръвнина. Адвокатите на Гьокчан поискаха обвинението да бъде преквалифицирано в непредумишлено убийство, а финансовото обезщетение, което ще присъди съдът да бъде съобразено с недоброто финансово положение на семейството.
Самата убийца каза пред съда, че съжалява, че не е имала дори и помисъл да ликвидира бившия си любовник и че убийството е по нелепа случайност. Гьокчан също поиска намаляване на присъдата.

Апелативният съд ще се произнесе до месец.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари