Двама украинци загинаха при катастрофа в Добричко

0
Ударили са се три автомобила – два с румънска регистрация и един с украинска.
Ударили са се три автомобила – два с румънска регистрация и един с украинска.

Дете е с опасност за живота в болница

Двама украинци са загинали в катастрофа на път III-9002 между Генерал Тошево и балчишкото село Царичино, съобщи началникът на сектор „Пътна полиция“ към МВР – Добрич Жулиян Минев, предаде NOVA

Ударили са се три автомобила – два с румънска регистрация и един с украинска. Украинският автомобил, който се е движил в посока от с. Царичино към с. Кремена, е навлязъл в насрещното движение. Последвало е съприкосновение с първия румънски автомобил, в резултат на което украинският се е завъртял и ударил челно във втория румънски, поясниха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР.

Детето на загиналите и двама румънски граждани, пътували във втория автомобил, са настанени в реанимацията на Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич с опасност за живота.

Движението все още се осъществява двупосочно в едната лента, добавиха от Областното пътно управление. От Агенция „Пътна инфраструктура“ призовават шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    1
    Гошо куче лошо
    Ем... не е като да не знаехме, че и това може да стане ...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари