Два самолета се сблъскаха в САЩ

1
Свидетели твърдят, че отломките са разпръснати над магистрала
Свидетели твърдят, че отломките са разпръснати над магистрала Снимка: Twitter / @chris_kratovil

Свидетели твърдят, че отломките са разпръснати над магистрала

Два самолета са се сблъскали във въздуха по време на събитието „Wings Over Dallas“ в САЩ, предаде БГНЕС.

Видеоклип, публикуван в интернет, показва как малък самолет бързо се приближава към траекторията на полета на много по-голям самолет над изпълнителното летище в Далас.

Скоро малкият самолет се сблъсква напълно с бомбардировач B-17 „Летяща крепост“ от времето на Втората световна война и го разкъсва на части.

Свидетели твърдят, че отломки са разпръснати над магистрала 67 в Тексас. Според властите там е избухнал активен пожар, предаде „Дейли мейл“.

Според източници събитието е било част от авиошоуто на Възпоменателните военновъздушни сили за уикенда, посветен на Деня на ветераните.

Пожарникарите от Далас казват, че все още не знаят какво е състоянието на пилота и дали има пострадали от падналите отломки.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари