"Дунав" загуби от "Доростол" за Купата на България

0
В Русе домакините отстъпиха с 0:3 гейма, в отделните части 23:25, 21:25 и 22:25
В Русе домакините отстъпиха с 0:3 гейма, в отделните части 23:25, 21:25 и 22:25 Снимка: ТОП НОВИНИ

Волейболният състав на "Дунав" загуби от "Доростол" в среща от първи квалификационен кръг на турнира за Купата на България.

В Русе домакините отстъпиха с 0:3 гейма, в отделните части 23:25, 21:25 и 22:25. 

Двубоят започна равностойно, като играта вървеше точка за точка. На второто техническо прекъсване гостите имаха точка аванс в резултата. След това грешки при посрещането на "Дунав" доведоха до увеличаване на разликата. След поредни успешни отигравания на домакините се стигна до 23:24. Тимът на "Доростол" обаче спечели следващата точка и поведе с 1:0 гейма, предаде ТОП НОВИНИ.

Втората част също започна с равностойна игра. След това гостите имаха инициативата и на второто техническо прекъсване водеха с 16:12. Следващите минути играта на русенския отбор се подобри и домакините стигнаха до изравняване на резултата при 18:18.

Последваха три поредни точки, спечелени от "Доростол", което беше и решаващо за крайния изход на гейма- 21:25.

Третата част започна с по- силна игра на гостите, които водеха с 8:3 на първото техническо прекъсване. След това обаче русенските волейболисти доминираха и стигнаха до изравняване на резултата при 12:12.

Три точки беше преднината на "Доростол" на второто техническо прекъсване в гейма. Домакините отново успяха да стигнат до равенство при 20:20, но последваха отново по- точни отигравания на гостите, които затвориха частта при 25:22, а с това и спечелиха двубоя с 3:0 гейма.

Източник: ТОП НОВИНИ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари