„Дунав“ пусна в продажба билетите за мача с „Локо“ Пловдив

0
Агитката на „драконите“ ще бъде на т.нар. трибуна „Моци“
Агитката на „драконите“ ще бъде на т.нар. трибуна „Моци“

Вече е в ход предварителната продажба на билети за мача на „Дунав“ с „Локомотив“ Пловдив.

Двата отбора излизат един срещу друг в среща от 24-ия кръг на Първа лига на 10 март, петък, от 17:30 ч. на „Лудогорец Арена“, съобщиха от ФК "Дунав".

Пропуските са вече достъпни в магазин „SportLic” на бул. „Цар Фердинанд“ 3 /в сградата на „Здравко Чампоев“ до Градските хали/ всеки работен ден от 10 до 19 ч.

Те ще са с цени от по 8 лв. за блоковете на сектор „А“. При необходимост поетапно ще бъдат пуснати в продажба и билети за останалите сектори със същите цени. За гостите ще са също по 8 лв. Пропуските за централната трибуна ще са по 10 лв.

Агитката на „драконите“ ще бъде на т.нар. трибуна „Моци“. За разпространението на тези билети, които ще са с цена 8 лв., отговаря официалния фен клуб „Дунав завинаги“. Желаещите да се снабдят с такива пропуски, могат да сторят това единствено на 9 март, четвъртък, от 19 ч. в клуба на улица „Пиротска“ 5 в Русе.

Междувременно привържениците отново организират транспорт за мача на „драконите“ с „ЛокомотивПловдив.

Цената за всички желаещи е 5 лева. Билети за вход се заплащат отделно. Часът на тръгване е 15:30 ч. от зала „Дунав“ .Пътуванията може да се заплатят в агенция за недвижими имоти „Стефани“ при Нели Йорданова, с тел. 0887 858 999 или в магазин „Големи дрехи за големи хора“ при Методи Методиев-Мечо, които се намират на ул. „Ангел Кънчев“ 23 в Русе.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари