"Дунав" пуска в продажба билетите за мача с "Поморие" с жест към феновете

1
Колкото по-рано, толкова по-евтино! 4 лева сега, 5 лева на стадиона
Колкото по-рано, толкова по-евтино! 4 лева сега, 5 лева на стадиона Снимка: ФК "Дунав"

ФК "Дунав" пуска предварителна продажба на билетите за предстоящия мач на представителния си отбор, информира Дарик.

"Драконите" посрещат "Поморие" в мач от 20-ия кръг на "Б" група на 12 март, събота, от 15:30 ч. на Градския стадион в Русе. Срещата е от изключително значение за класирането във втория ешелон. Към момента момчетата на Веселин Великов са лидери с актив от 42 точки, а тимът от черноморския курортен град е втори с две по-малко.

Поради това ръководството на русенския клуб взе решение да направи жест към феновете на футбола в града. Всеки, който се възползва от предварителната продажба на билетите за този мач, ще може да стори това за 4, вместо за 5 лв.

Пропуските ще са достъпни на познатите места - в магазин "Big Boys" на ул. "Ангел Кънчев" 23 и в обектите на "Фаст маркет" на ул. "Петко Д. Петков" 3 и "Плиска" 94 от сутринта на 8 март, вторник, до 17 ч. на 11 март, петък.

По този начин се дава възможност на повече хора да посетят дербито на "Б" група. Те ще могат да избегнат традиционните опашки преди мач и едновременно с това си спестят по 1 лв., защото в деня на двубоя - 12 март, събота, билетите ще се продават с цена 5 лв. на касите на Градския стадион.

Източник: DarikNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари