„Дунав мост” осъмна с тапа от тирове

2
Колоните от тирове са в три посоки около граничния пункт
Колоните от тирове са в три посоки около граничния пункт

Колоните от тирове са в три посоки около граничния пункт

Ново транспортно напрежение в района на „Дунав мост”, предават от NOVA.

Русе осъмна с тапа от тирове и огромно задръстване около граничния пункт.

Колоните от тирове са в три посоки край пункта. Движението на колите и на автобусите е блокирано.

На място има полицейски патрул, който пренасочва автомобилите.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    9
    кики
    пускат ги помалко ,да не падне мостя ,замазват го и айде пак
  • 8
    8
    DMT
    След като излязох от тапата в 9:40. И се прибрах обратно понеже вече и за децата и за мене беше късно. Само искам да споделя няколко от мненията сутринта. Първо на границата има само едно гише, не че нещо, но кога ще почне тази граница да работи. Неможе когато имаш такъв наплив да имаш едно работещо гише. Второ полицаите които бяха на 200 метра от мене и те май незнаеха защо са там(и да съгласен съм, че не им е мястото там, но и това не успяват да свършат). Трето айде някой да направи кафе там, че поне следващия път да пием по едно кафе
  • 11
    7
    Народа
    За къв хуй са тея с бурканите там седят и си бъркат в ноздрята да станат като на маймунски задници! РО , ТР И UA си вилнея по пътя безнаказани, като да не забравяме последните са ПЪЛНИ С ГОРИВО - ОПАСЕН ТОВАР И СИ ЛЕТЯТ ПО ПЪТЯ И СИ СЕКАТ КАКТО СИ ЗНАЯТ! И ние ще седим и ще слушаме дядо еконтии как фъфли или оня с въртолета дето като дойде и имаше 20 патрулки пред него и 20 зад него да му е ок лентата, я тоя пъпеш да се качи сам в колцата си и да дойде от Сливо поле до МАГАРЕШКИ ИЛИ ДО ПЪТЯ ЗА ЛУБРИКА МИНИМАЛНО ДА ВИДИ КЪВ МАЗЕН НЕИЗМИТ МАНГАЛСКИ ХУЙ Е ТОЯ ПЪТ! А другата бира е бай Ганя с курника дето е пред разпад се пени при ограничение 60-80 да бърза! Ако го питаме за къде бърза гледа хипер мега гига тъпо като току що оплоден мамут, но все пак се пени и той и става мега красиво! Решенията са прости едните да са на паркинг на свободна и да им се направи специална лента а за другите камерката и да му махат номерата и на платен пркинг на бързащия, белкем роди! Пс. Русенските управници нямат власт те са на местно ниво а този проблем е на национално ( ШОПСКО НИВО)
  • 23
    6
    daskal
    Важното е, че винаги имат обяснение защо се образуват тапи и колони.
  • 26
    5
    Бяла
    В Бяла, тая сутрин, 6:40, нямаше спрели тирове по пътя, ееее нали щяха да ги спират по пътя в Бяла, В. Търново и т.н . Какво стана с тази организация?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари