ДПС връчи на премиера 8 папки със сигнали срещу Иво Прокопиев

0
Подозираме, че има разпънат чадър над Иво Прокопиев от години наред, каза депутатът Йордан Цонев
Подозираме, че има разпънат чадър над Иво Прокопиев от години наред, каза депутатът Йордан Цонев Снимка: БГНЕС

8 папки от "антикорупционната търсачка Гугъл" за Иво Прокопиев предостави ДПС на премиера Кирил Петков

Така депутатът Йордан Цонев обяви, че от движението очакват да бъде разследван Прокопиев и да бъде сигнализирана прокуратурата, така както министър-председателят предаде на прокуратурата списък с 19 имена, пише 24 часа.

Под един аршин да се разследват всички, поискаха от ДПС, а премиерът обеща, че няма да има сигнал, който да бъде игнориран от българското правителство. "Единствено се питам защо не отива този сигнал в прокуратурата. Ако и вие нямате доверие в прокуратурата, значи имаме общ проблем и заедно трябва да го разрешим", каза още Петков.

"Подаваме сигнала по 2 причини", обясни Цонев и посочи, че от ДПС имат доверие и в МС и в прокуратурата. "Подозираме, че има разпънат чадър над Иво Прокопиев от години наред", каза депутатът и попита дали Петков ще запита прокуратурата защо не е протестирала оправдателното решение на съда по делото срещу Прокопиев. "Добре би било под по-строг контрол да бъдат разследвани тези данни", допълни той.

"Явно започваме да се обединяваме по-голяма група, че този прокурор трябва да си ходи", отвърна Кирил Петков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари