ДПС поиска да бъдат уволнени всички техни кадри във властта

2
Медийно-олигархичният кръг на Иво Прокопиев за пореден път тиражира лъжи за Движението
Медийно-олигархичният кръг на Иво Прокопиев за пореден път тиражира лъжи за Движението Снимка: ДПС

Медийно-олигархичният кръг на Иво Прокопиев за пореден път тиражира лъжи, които целят да направят внушения по адрес на ДПС.

Това обяви Движението на брифинг в парламента.

Поредни внушения и лъжи се тиражират от медийно-олигархичния кръг на Иво Прокопиев. А именно - че кадри на ДПС ще ръководят ВиК холдинга, заяви зам.-председателят на ДПС и на Парламентарната група на Движението Халил Летифов. В пресконференцията участваха още зам.-председателят на ДПС Станислав Анастасов, зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид и народният представител Имрен Мехмедова, съобщиха от пресцентъра на движението.

Ние от Движението за права и свободи настояваме министърът на регионалното развитие да уволни тези кадри, да уволни всички кадри, които управляват публичен ресурс и са свързани с ДПС, чийто подпис или глас решава нещо. И с това да прекратим всички тези внушения по адрес на ДПС, заяви Летифов.

Това са лъжи, които за пореден път целят да направят внушения по адрес на ДПС, категоричен бе Халил Летифов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 2
    6
    Doinov Petru
    Че защо? Те и сами могат да си подадат оставката - да се правят на сърдити!🤣
  • 4
    5
    Иво
    За Кадърът.Що си назначен политически , винаги ще изпълняваш поръчки.Зависим си.Време и Вие да погладувате.Човек който може да бъде купен, по презумпция не струва нищо.Да не си се продавали!
  • 6
    4
    Иво
    ДПС винаги ще е на чучура.Ако не са там един мандат и тая партия ,няма да я има.
  • 7
    3
    Аууу
    Накрадоха се вече, а? Горкичките...
  • 1
    2
    "Кадърът"
    Много е лесно да се разпореждаш със съдбата на някои хора и да ги оставиш без работа ... Продължава да вирее манталитетът, че щом някой е от партия ..........., следва да се уволни, само защото е от партия ...... Никой не се замисля дали е по-редно да се проучи дали "кадърът" е кадърен и върши компетентно работа .... Компетентността на кадрите се мери май единствено с това от коя партия е ..............., а не какви способности и опит има... И затова ще си тъпчем на едно място......
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари