Доц. Михов: ВТУ печата дипломи на италианци, които не са виждали

1
Аз подадох сигнал, знаех, че ще има реакция, заяви той
Аз подадох сигнал, знаех, че ще има реакция, заяви той Видео: NOVA

Аз подадох сигнал, знаех, че ще има реакция, заяви той

Кандидатът за президент от ВМРО доц. Милен Михов отговори на обвиненията срещу него по въпроса защо е уволнен от Великотърновския университет.

От дълго време водя война с ректора на университета, защото той наложи управление на страх, подчинение, заплахи и уволнения”, заяви Михов в предаването "Здравей, България".

Той обясни, че преди 3 години е изпратил сигнал до прокуратурата. Той се е отнасял до обучението 175 на италиански граждани за придобиване на учителска правоспособност.

Сигналът е за формално провеждане на обучение и на практика печатане на свидетелства за учителска правоспособност в България за италиански граждани, които никой не е виждал”, каза доц. Михов.

Подаването на сигнала беше мой граждански дълг. Знаеш, че това ще има реакция за мен. И първия ден, в който се върнах след мандата ми като депутат, бях уволнен. Подал съм жалба в съда във Велико Търново”, каза доц. Михов.

Той категорично отхвърли обвиненията за „обръчи от фирми на ВМРО”, участвали в ремонтите на университета.

В заповедта ми за уволнение няма нищо подобно”, каза доц. Михов. В нея бил написан като мотив за уволнението му подадения сигнал до прокуратурата и МОН.

Кандидатката за вицепрезидент Мария Цветкова обясни мотивите си да се включи в надпреварата. „Сред нашите приоритети са защитата на националния приоритет, силна отбрана, съхраняването на българското семейство”, каза Цветкова.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари