Доналд Тръмп: Украйна трябваше да сключи сделка с Путин

2
Украйна е трябвало да предаде Крим или поне да откаже членство в НАТО
Украйна е трябвало да предаде Крим или поне да откаже членство в НАТО Снимка: Getty Images

Украйна е трябвало да предаде Крим или поне да откаже членство в НАТО

Бившият американски президент Доналд Тръмп изрази мнение, че Киев е трябвало "да сключи сделка" с президента Владимир Путин, за да се избегне войната в Украйна.

В интервю за подкаста "The Clay Travis & Buck Sexton Show" Тръмп изказа мнение, че Украйна е трябвало да предаде Крим, която Русия анексира през 2014 г., или поне да откаже членство в НАТО.

"Можеха да дадат Крим, можеха да направят нещо по въпроса с НАТО. Вярвам, че Путин тогава щеше да се съгласи на някаква сделка, но вече едва ли е готов за преговори. Вече нещата изглеждат доста сложни. Той [Путин] взривява цялата страна. Имам предвид, че иска да завземе цялата територия. И е много, много тъжно случващото се в Украйна. Много, много тъжно", коментира Тръмп.

Според него руският президент не е имал намерение да започва войната, но "сега, вече като я почнал, предпочита да превземе Украйна".

По време на интервюто Тръмп отново подчерта, че ако той беше президент на САЩ, "руската инвазия никога нямаше да се случи".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -1
    1
    СкъсанЛявЧервенШушон
    Доналд Ленин да си гледа Републиканската болшевишка партия!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари