Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Докога ще ни крадат енергоразпределителните дружества в България?

52

Днес проверих сметката ми за ток и въпреки, че летен месец и не използваме отоплителни уреди дължа 238 лева. Да, правилно прочетохте и това съвсем не е за първи месец така.

Омръзна ми да плащам за нещо което не ползвам, омръзна ми да плащам по-високи сметки преди всички избори. Чудите се какво общо имат изборите със сметките за ток ли? Ще ви отговоря веднага - всички големи монополисти и фирми в тази страна плащат на управляващите  "такса избори". Парите които се дават под масата служат за закупуване на цигански гласове и агитация. Тази практика съществува вероятно десетки години а сметките ги плащаме всички ние обикновените хора.

Всичко е чудесно, но аз започвам да си мисля, че вместо да ме грабят и крадат с тези пари мога да си купя автомат и да платя на всеки му дължимото защото не се издържа вече този грабеж и наглост. България е на първо място по цени на електроенергията на целият Балкански полуостров а вероятно и в Европа а сега ни обясняват, че трябвало пак да повишат цената. Извинявайте ама единственото което трябва спешно в тази страна е правосъдие и контрол за да няма такива извращения и кражби над българският народ. 

Автор: Борисов
(Автор: Борисов - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари