Добри ли са коефициентите на Sportingwin България?

0
Един букмейкър трябва да се съобрази с много и различни фактори, преди да достигне нивото на конкурентност на родната сцена
Един букмейкър трябва да се съобрази с много и различни фактори, преди да достигне нивото на конкурентност на родната сцена

Един букмейкър трябва да се съобрази с много и различни фактори, преди да достигне нивото на конкурентност на родната сцена

Анализаторите обръщат внимание на sportingwin българия и смятат, че този оператор има доста потенциал и възможности също да изгради лоялна аудитория, особено след като е познат в чужбина и известен с някои интересни практики.

Лесно е да забележим, че компанията има опит в тази индустрия и се надяваше, че ще стъпи много бързо, но по технически причини и време за издаване на лиценз, брандът трябваше да отложи своя старт, поне за известно време. Днес ще видим, че вече е официално част от родната букмейкърска сцена и е логично да се опитва да демонстрира необходимата висота и възможности. Нещо още по-важно е, че има някои основни критерии, на които почитателите обръщат внимание.

На първо място ще забележим, че вниманието винаги е насочено към спортните промоции и бонуси. Те са налични и най-вероятно в близките месеци ще видим и допълнителни изненади, но експертите често напомнят да се ориентираме винаги към лиценза и да го проверяваме. След това ще стигнем и до следващото важно условие – коефициентите.

Именно те са водеща сила за повечето почитатели на спортни прогнози и със сигурност щe им обръщат особено внимание. Коефициентът определя нашата печалба и ни дава възможност да се ориентираме към самите прогнози на дадения букмейкър. Запомнете, че когато един коефициент е много висок, той автоматично ни показва, че реално шансовете на отбора и атлета, са доста ниски. Все пак забелязваме, че дори коефициентите за по-силния отбор са добри и конкурентни на мащабния пазар в страната.

Освен това няма как да не открием, че в секцията за спорт на живо има още по-сериозно повишаване, а най-запалените почитатели на спорта ще имат достъп и до платформи като Pinnacle, където е известно, че коефициентите наистина са специални. Единият букмейкър предоставя достъп до другия, като все пак се ангажира да пази своите клиенти и да отговаря на всички законови разпореждания в страната. Трябва да признаем, че това наистина е елегантна маневра и ще носи позитиви.

Нека не забравяме, че има и популярни функции и предложения като - bet builder и при комбиниране на няколко пазара спокойно ще имаме по-висок коефициент и възможност да използваме само един залог, като всичко това е повече от достатъчно и ни гарантира необходимите стъпки. Не на последно място ще трябва да посочим, че различните спортни дисциплини се радват и на различни коефициенти. Не можем, а и не е редно да показваме основните разлики, но пък при повече интерес ще откриете детайлна информация и сравнения от професионалистите, които биха обяснили точните положителни и отрицателни качества на този оператор.

Новият бранд показва професионализъм и спазва всички изисквания на закона за хазарта. Точно по тази причина виждаме и призива за отговорна игра. Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Препоръчваме на всеки клиент да носи своята отговорност и да се забавлява разумно, без да се опитва да забогатява бързо, да прави огромни залози или да очаква да реши всичките си финансови проблеми. Говорим за букмейкър, а не за банка, тук се предоставя само шанс и нищо повече.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари