Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

Добри Човеци се срещат, дори и на високи позиции

  • Автор: Благодарен русенски гражданин
  • Коментари: 32
13
Искам да върна надеждата и вярата в хората към институциите
Искам да върна надеждата и вярата в хората към институциите

С написаното от мен искам да върна надеждата и вярата в хората в България към институциите.

Все още се намират добри и сърдечни хора в днешно време. А ние все повече си задаваме въпроса дали наистина са останали добри, сърцати хора, които подават ръка безвъзмездно - Да, останали са!

Примерът за това е господин Калоян Копчев (Началник здравна каса - Русе), който срещнах по-трудният си път с мама, която е онкоболна.

Изказвам благодарността си към този човек с който нито се познавахме, нито пък "някой" ни е препращал при него. С този уникален и рядко срещан човек в днешно време ни срещнаха не една или две спънки по-тежкия път на онкоболния пациент. Сърдечността, отзивчивостта и доброто отношение у него ме изумиха, качества срещани изключително рядко в днешния свят. Той ни съдейства и помогна всячески по въпросите, които ни касаеха и това ми даде огромна надежда в доброто.

Добри Човеци се срещат, дори и на високи позиции. Той е истинският пример за Несамозабравилите се. Желаем му да запази добротата в себе си и доброто, което прави за хората да му се връща!

Призовавам всички ние да бъдем по-добри, да бъдем благодарни и да оценяваме! Да не забравяме хората направи ли ни добро и да препредаваме! Свикнали сме да се взираме само в лошотията, а все по-малко се говори за добрите дела и добрите човеци!

Автор: Благодарен русенски гражданин
(Автор: Благодарен русенски гражданин - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари