Видял си нещо интересно, забавно, скандално - просто нещо, което си заслужава да видят повече хора. Снимай го и го сподели в Dunavmost.com заедно с кратък текст - лесно е!

Стани репортер - тук може да ни изпратите ваша снимка или видео материал Изпрати репортаж

До Генерал Мутафчийски

16
С цялото ми уважение към Вас и професионалния Ви опит, искам да Ви уведомя, че държавата не е Болница!
С цялото ми уважение към Вас и професионалния Ви опит, искам да Ви уведомя, че държавата не е Болница!

До Генерал Мутафчийски

Думите не са мои, но напълно ги споделям:

"Уважаеми г-н Мутафчийски, с цялото ми уважение към Вас и професионалния Ви опит, искам да Ви уведомя, че държавата не е Болница!

Не можете да я карантинирате, дезинфекцирате и изолирате, така както бихте го направили при инфекция в болница. Държавата е организъм, убиете ли го убивате всички нас и нашите поколения!!!!!!!!

Мерките за спазване на дистанция и лична хигиена са достатъчни! Останалите глупости които се творят могат единствено да ни затрият и като хора и като нация, както и да убият живота като цяло! За какво ми е на мен да съществувам мизерно, по-долно от роб, след тоталното съсипване на всичко? Колко поколения децата ни ще плащат лудостта Ви?

Относно СТРАШНАТА епидемия - няма да си отидат повече от 5% от нас! А кой гарантира, че мерките ще намалят жертвите? Кой може да гарантира, че същите тези хора няма да си отидат от друго, ако така им е писано? Защо се мислите за Богове? Осъзнайте се преди да е станало късно! Отговорете, ще носите ли пълната отговорност за неминуемата разруха, която предизвиквате?

Моля да ме извините за резкия тон, но не мога да съм безучастен наблюдател на последиците от паниката и настъпващата криза и пълна разруха за поколения напред и то заради евентуалното забавяне на епидемия, която така или иначе, бавно или бързо ще си вземе същите жертви!"

Автор: Мирко Колев
(Автор: Мирко Колев - Dunavmost.com не носи отговорност за авторството на изпратените материали.
Материалите от секцията "Русенски репортери" се публикуват без редакционна намеса от екипа на Dunavmost.com)

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари